Σούντγκρεν: «Υπέροχη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, γήπεδο με πλούσια ιστορία» (vid)

Σούντγκρεν: «Υπέροχη ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, γήπεδο με πλούσια ιστορία» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:10 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 13.12.2023

Ο δεξιός μπακ της Μακάμπι Χάιφα Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σπίτι του Παναθηναϊκού, τη Λεωφόρο.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι ο παίκτης που ασφαλώς γνωρίζει τη Λεωφόρο καλύτερα από τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής Σουηδός δεξιός μπακ της Μακάμπι Χάιφα, μίλησε πριν την αναχώρηση της αποστολής από το Ισραήλ για την Αθήνα, για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σούντγκρεν έχει παίξει στη Λεωφόρο με τη φανέλα του Άρη και ρωτήθηκε για το ματς και την έδρα του «τριφυλλιού» και ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια. 

«Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε και είναι ωραίο όταν παίζεις σε αγώνες κι έχεις πίεση», είπε αρχικά ο έμπειρος μπακ κι όταν ρωτήθηκε για την έδρα του Παναθηναϊκού απάντησε: 

«Υπέροχη ατμόσφαιρα. Δεν μου θυμίζει το "Σάμι Όφερ", είναι πολύ μικρότερο, αλλά με πλούσια ιστορία. Είναι δύσκολο εκτός έδρας ματς. Θα είναι διασκεδαστικό. Υποθέτω μερικοί οπαδοί με αναγνωρίζουν από την παρουσία μου στον Άρη. Θα μου δώσει ενέργεια».

«Ουφ, πολύ καλός»: Το επιφώνημα θαυμασμού του Γιοβάνοβιτς προς τον Βαγιαννίδη (vid)
EUROPA LEAGUE

19:28 - 13.12.2023

«Ουφ, πολύ καλός»: Το επιφώνημα θαυμασμού του Γιοβάνοβιτς προς τον Βαγιαννίδη (vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του και πήγε να αποχωρήσει, δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ήταν... εντυπωσιασμένος από τα λεγόμενα του νεαρού αμυντικού.

Δείτε τις δηλώσεις του Σούντγκρεν: