Ο Αλαφούζος στο Κορωπί, τετ-α-τετ με Τερίμ για όλα τα θέματα

Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Παπαδημητρίου

i

Intime

Ο Αλαφούζος στο Κορωπί, τετ-α-τετ με Τερίμ για όλα τα θέματα

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:17 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 30.12.2023

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Τερίμ παραθέτει δείπνο απόψε το βράδυ στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Παρόντος του Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, το Σάββατο 30/12 στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετέβη στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού και παρακολούθησε για πρώτη φορά τον Φατίχ Τερίμ επί τω... έργω.

Ο Αλαφούζος θέλησε με την παρουσία του να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να βοηθήσουν τον νέο προπονητή, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του εργοδότη τους και έχει την πλήρη στήριξη του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αλαφούζος έμεινε στο «Καλαφάτης» και είχε τετ-α-τετ με τον Τερίμ, για να συζητήσουν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Τούρκο. Από τις πρώτες εντυπώσεις του για την ομάδα και το ρόστερ, μέχρι τα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις.

Ο Αλαφούζος έμεινε αρκετή ώρα για να συνομιλήσει με τον Τερίμ και έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις στους συνεργάτες του, για να υλοποιήσουν τις επιθυμίες του 70χρονου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Παραθέτει δείπνο ο Τερίμ, προπονήθηκαν Τσέριν-Τζούρισιτς

Ο Φατίχ Τερίμ προανήγγειλε στην παρουσίαση του στην Εθνική Πινακοθήκη πως το βράδυ του Σαββάτου, όλοι στην οικογένεια του Τριφυλλιού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες μαζί για να γνωριστούν καλύτερα και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.

Ο Τούρκος προπονητής ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία και θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Ούτως ώστε να δώσει το στίγμα του κλίματος που θα επιφέρει στην ομάδα.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1). Το πρόγραμμα διάρκειας 1,5 ώρας ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. 

Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας οι Τσέριν, Τζούριτσιτς μπήκαν σε ένα μέρος του προγράμματος, ενώ ο Σένκεφελντ έκανε πιο ήπιο πρόγραμμα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.