Παναθηναϊκός: Η Χάιντουκ Σπλιτ θέλει «πακέτο» Τσοκάι και Κλάινχαϊσλερ

Ενίς Τσοκάι και Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Η Χάιντουκ Σπλιτ θέλει «πακέτο» Τσοκάι και Κλάινχαϊσλερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:00 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 30.12.2023

Η πρωτοπόρος του κροατικού πρωταθλήματος θέλει να ενισχυθεί και έχει στραφεί στους δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Ενίς Τσοκάι και Λάζλο Κλάινχαϊσλερ.

Χειμερινά «ψώνια» από τον Παναθηναϊκό σχεδιάζει η Χάιντουκ Σπλιτ. Η πρωτοπόρος του κροατικού πρωταθλήματος επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ της με επιλογές από το «Γεώργιος Καλαφάτης».

Από τις προηγούμενες ημέρες έχει γνωστοποιηθεί το ενδιαφέρον της Χάιντουκ για τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Η ομάδα του Μάρκο Λιβάγια χρειάζεται έναν μεσοεπιθετικό και ο διεθνής Ούγγρος έχει τις προδιαγραφές.

Ο Κλάινχαϊσλερ δεν θα χρειαστεί καν χρόνο προσαρμογής, αφού μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Όσιγεκ. Ήταν ανταγωνιστής της Χάιντουκ, οπότε οι Κροάτες γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες του.

Η αλβανική ιστοσελίδα «shqiptarja.com» υποστηρίζει ότι η Χάιντουκ δεν θα περιοριστεί στον Κλάινχαϊσλερ και ενδιαφέρεται για τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Ενίς Τσοκάι.

Ο Τσοκάι, όπως και ο Κλάινχαϊσλερ, μοιάζει να μην έχει μέλλον στο Τριφύλλι, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μετά την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Αλβανός αμυντικός χαφ ήταν προσωπική επιλογή του Σέρβου προπονητή, όμως από το καλοκαίρι έχει παραγκωνιστεί.

Από την άλλη, ίσως ο Τσοκάι να πιστεύει πως θα πείσει τον Τερίμ με την προσπάθεια του στις προπονήσεις. Αφού ο Τούρκος εξήγησε στους παίκτες πως θα τους αξιολογήσει από μηδενική βάση.

Οι πρώτες αποφάσεις Αλαφούζου - Τερίμ για τις μεταγραφές και οι ελληνικές περιπτώσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:01 - 28.12.2023

Οι πρώτες αποφάσεις Αλαφούζου - Τερίμ για τις μεταγραφές και οι ελληνικές περιπτώσεις

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ συμφώνησαν στην αναθεώρηση του μεταγραφικού πλάνου του Παναθηναϊκού και οι περισσότερες προσθήκες, θα φέρουν και... αφαιρέσεις. Στο τραπέζι και οι διαθέσιμοι Έλληνες στην αγορά.

Η Χάιντουκ φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Τσοκάι, για να προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος μέσος έπαιζε στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και επίσης έχει θετική φήμη στην Κροατία.

Ο Παναθηναϊκός είχε αγοράσει τον Τσοκάι στις 15 Σεπτεμβρίου του 2022 με 1 εκατομμύρια ευρώ. Συνεπώς, θα επιδιώξει να εξοικονομήσει ένα μέρος των χρημάτων που ξόδεψε για τον Αλβανό μέσο.