«Ο Μπερνάρ έβγαλε εισιτήρια για τις 31 Μαΐου»

Μπερνάρ

i

Intime

«Ο Μπερνάρ έβγαλε εισιτήρια για τις 31 Μαΐου»

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:49 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:33 - 17.05.2024

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος υποστήριξε πως ο Μπερνάρ προγραμμάτισε ήδη το ταξίδι του για το Μπέλο Οριζόντε και στην Ατλέτικο Μινέιρο ανυπομονούν για την άφιξη του.

Ο Μπερνάρ έχει υπογράψει προσύμφωνο από τον Ιανουάριο με την Ατλέτικο Μινέιρο και μόλις λήξει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, θα ενταχθεί επίσημα στο ρόστερ της. Θεωρητικά από την 1η Ιουλίου του 2024, πρακτικά και νωρίτερα αφού οι εν Ελλάδι υποχρεώσεις του «Μπέρνι» τελειώνουν στις 25 Μαΐου με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Γουάντσον Φερνάντες, αποκάλυψε πως ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη εκδώσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στο Μπέλο Οριζόντε. Το ταξίδι του Βραζιλιάνου άσου προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 31/5.

Αυτό σημαίνει πως ο Μπερνάρ θα μείνει μερικές μέρες στην Αθήνα μετά το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της αναχώρησης και της μετακόμισης από την ελληνική πρωτεύουσα στη γενέτειρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κρατήσει τον Μπερνάρ για άλλον ένα χρόνο στο δυναμικό του, όμως η Ατλέτικο Μινέιρο απέρριψε την πρόταση για δανεισμό με υψηλό ενοίκιο. Μάλιστα, η «Γκάλο» αντιπρότεινε στο Τριφύλλι να αφήσει πιο σύντομα τον διεθνή με τη «σελεσάο».

Προπονήθηκαν και έφυγαν για Πάσχα Τερίμ και ποδοσφαιριστές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:11 - 02.05.2024

Προπονήθηκαν και έφυγαν για Πάσχα Τερίμ και ποδοσφαιριστές

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα, αφού άρχισε το τετραήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Φατίχ Τερίμ στην ομάδα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Μπερνάρ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Campeonato Brasileiro από τις 10 Ιουλίου, αφού δεν επιτρέπονται πριν οι μεταγραφές. Είναι κατ' ουσίαν η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, όμως ο «Μπέρνι» θα μπορεί να παίξει νωρίτερα στο Κόπα Λιμπερταδόρες και στο Κύπελλο της χώρας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήθελε πάρα πολύ να φύγει πρωταθλητής από την Ελλάδα, όμως δυστυχώς η επιθυμία του δεν θα εκπληρωθεί με τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον, ο Μπέρνι θέλει να φύγει με ένα τρόπαιο και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει το Τριφύλλι να κατακτήσει το Κύπελλο, στην τελευταία παράσταση του επί ελληνικού εδάφους.