Προπονήθηκαν και έφυγαν για Πάσχα Τερίμ και ποδοσφαιριστές

Φωτογραφία από την προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης

i

www.pao.gr

Προπονήθηκαν και έφυγαν για Πάσχα Τερίμ και ποδοσφαιριστές

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:11 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:33 - 17.05.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα, αφού άρχισε το τετραήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Φατίχ Τερίμ στην ομάδα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Την τελευταία προπόνηση τους πριν από το Πάσχα πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Στο πρόγραμμα επέστρεψε ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος ένιωσε μικροενοχλήσεις την Τετάρτη και δεν είχε πάρει μέρος για προληπτικούς λόγους. 

Κατά τ’ άλλα, οι Μπερνάρ και Χουάνκαρ γυμνάστηκαν ατομικά με μεγάλη ένταση και θα επανέρθουν την επόμενη εβδομάδα. Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα και υποβλήθηκε σε θεραπεία για να το ξεπεράσει.

Οι «πράσινοι» θα είναι ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα και το ραντεβού τους με τον Τερίμ, προγραμματίστηκε για την επόμενη Τρίτη το απόγευμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Το τετραήμερο ρεπό είναι μία ευκαιρία για να ηρεμήσουν μετά από μία έντονη περίοδο με απογοήτευση από την απώλεια του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής, όμως πρέπει να υπερασπιστεί τη συμμετοχή του στην Ευρώπη και να αποφύγει πάση θυσία την τέταρτη θέση των Play Offs. Καθώς και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, για να γλυκάνει το φινάλε της σεζόν, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κόσμο.

«Συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, 20 εκατομμύρια ζητά ο Παναθηναϊκός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:45 - 02.05.2024

«Συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, 20 εκατομμύρια ζητά ο Παναθηναϊκός»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ψηλά στη λίστα της τον Φώτη Ιωαννίδη και εντείνει την πίεση της για να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι σύμφωνα με την A Bola.

«Πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Μεγάλη Πέμπτη. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στο πρόγραμμα επανεντάχθηκε ο Τζούριτσιτς. 

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Μλαντένοβιτς, αποφόρτιση οι Ιωαννίδης, Τσέριν, ατομικό οι Μπερνάρ, Χουάνκαρ και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Επόμενη προπόνηση την προσεχή Τρίτη το απόγευμα» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.