Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Κουλιμπαλί

i

© Intime

Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:37 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 17.05.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αλλά και του Πλατανιά, Ουσμάν Κουλιμπαλί, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κρέμασε τα παπούτσια του και με τη «βούλα»!

Στα 34 του χρόνια, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά και του Πλατανιά, ανακοίνωσε μέσα από τα social media το τέλος της καριέρας του.

Όσον αφορά στην σπουδαία του καριέρα, ο ίδιος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην FC Mantes κι έγινε επαγγελματίας στην Γκινγκάμπ, ενώ η Μπρεστ αποτέλεσε τον τελευταίο του σταθμό πριν γίνει κάτοικος Ελλάδας για πρώτη φορά το 2014.

«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:49 - 02.05.2024

«Μπηχτή» του Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε, άφησε να εννοηθεί πως η επιλογή του Γιοβάνοβιτς πιθανόν να στέρησε από τον Παναθηναϊκό το περσινό πρωτάθλημα.

Με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ το 2016 ακολούθησε η μεταγραφή στους «πράσινους». Με το τριφύλλι στο στήθος, ο Σενεγαλέζος ακραίος αμυντικός κατέγραψε 66 συμμετοχές και 4 ασίστ.

Το μήνυμά του:

«Γεια σε όλους. Μετά από 16 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, με βαριά καρδιά ανακοινώνω το τέλος. Τα νέα είναι δυσάρεστα αλλά είναι μια επιλογή που έχω σκεφτεί. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα που ήταν πάντα εκεί. Τον μεγάλο αδερφό μου που με έγραψε σε ομάδα στα 13 μου και πάντα πίστευε σε μένα.Επίσης ο αδερφός μου από άλλη μητέρα, με ενθάρρυνε στις πιο δύσκολες στιγμές.

Ευχαριστώ όλη την οικογένεια και τους πραγματικούς μου φίλους για την υποστήριξή τους σ' όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.Χωρίς εσάς δεν νομίζω ότι θα τα είχα καταφέρει! Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους στους οποίους έπαιξα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που είχα, τους προπονητές και όλους εκείνους που μπόρεσα να μοιραστώ ένα μέρος του ταξιδιού μου! Ευχαριστώ τους φαν μου, τους υποστηρικτές και τους ακόλουθους μου.

Τα λέμε σύντομα με περισσότερες περιπέτειες!».