«Συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, 20 εκατομμύρια ζητά ο Παναθηναϊκός»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, 20 εκατομμύρια ζητά ο Παναθηναϊκός»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:45 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 17.05.2024

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ψηλά στη λίστα της τον Φώτη Ιωαννίδη και εντείνει την πίεση της για να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι σύμφωνα με την A Bola.

Τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών κλαμπ έχει μαγνητίσει ο Φώτης Ιωαννίδης. Ανάμεσα σε αυτά κι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σύμφωνα με την «A Bola» τα «λιοντάρια» εξακολουθούν να έχουν στην κορυφή της λίστας των επιθετικών τον 24χρονο φορ του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχουν εντείνει την πίεση τους για την απόκτηση του.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναγράφει πως οι αξιώσεις του «τριφυλλιού» είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή η Σπόρτινγκ μπορεί να προσφέρει στον Ιωαννίδη πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο διεθνής επιθετικός «θέλει μία νέα περιπέτεια και βλέπει τη Σπόρτινγκ ως έναν καλό προορισμό για την καριέρα του».

Να σημειώσουμε ότι η «A bola» έγραφε πριν από μερικές μέρες ότι η Σπόρτινγκ επιθυμεί την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη ακόμα και αν ο Γιόκερες παραμείνει στη Λισαβόνα.

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:45 - 29.04.2024

Γιατί ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις και πόσες έκανε πριν από το ματς με τον Άρη

Το Sportal έχει όλο το ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του Φώτη Ιωαννίδη και εξηγεί ποια μυϊκά προβλήματα αντιμετωπίζει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και τι προηγήθηκε της συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Άρη.

«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Ιωαννίδη για να πείσει τον Αμορίμ να παραμείνει»

Προηγούμενο δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρεται ότι η διοίκηση της Σπόρτινγκ σκέφτεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ιωαννίδη ως μια απόδειξη ότι θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με απώτερο σκοπό να πείσει τον Ρούμπεν Αμορίμ να παραμείνει στον πάγκο της και να μην πεισθεί να κάνει το επόμενο βήμα πηγαίνοντας με μια από τις πολλές ομάδες από την Ευρώπη που φαίνεται ότι τον θέλουν στον πάγκο τους.

🔴Baladeros LIVE: Θρίλερ δίχως τέλος στην κορυφή, χαμός με Αλμέιδα, Τερίμ και Ιωαννίδη