Ο Μπρινιόλι προστατεύεται, ο Λοντίγκιν παίρνει ευκαιρία

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

© Intime

Ο Μπρινιόλι προστατεύεται, ο Λοντίγκιν παίρνει ευκαιρία

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:58 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 20.12.2023

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να προφυλάξουν τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ο Γιούρι Λοντίγκιν θα επανέρθει στην εστία. Διαβάστε το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός διέρχεται την πιο σοβαρή κρίση της σεζόν και έχει ανάγκη να νικήσει απόψε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:30), προκειμένου να ηρεμήσει και να ανασυγκροτηθεί στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο αποκλεισμός από το Conference League και η απώλεια της πρώτης θέσης στη Super League, έχουν πληγώσει τους «πράσινους». Η επίτευξη της νίκης απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο έχει καταστεί απαραίτητη για το γκρουπ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Προφανώς, ο Σέρβος προπονητής πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να δρομολογήσει παρεμβάσεις. Εξυπακούεται ότι στο τριήμερο που μεσολαβεί ανάμεσα στην ήττα στο Περιστέρι και στο ταξίδι στη Μαγνησία, η δουλειά του Γιοβάνοβιτς εστιάζεται στην ψυχολογία και στη συγκέντρωση και όχι τόσο στη φόρμα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιοβάνοβιτς θα αφήσει τον Μπρινιόλι στον πάγκο και θα χρησιμοποιήσει τον Λοντίγκιν. Ο Ιταλός δεν νιώθει καθόλου καλά και το προπονητικό επιτελείο έχει αποφασίσει να τον προστατεύσει και να του δώσει χρόνο για την ολική επαναφορά.

Ο Μπρινιόλι είναι ενήμερος για τις προθέσεις του Γιοβάνοβιτς και αντιλαμβάνεται πως το συμφέρον του Τριφυλλιού και το δικό του, επιτάσσουν μία εναλλαγή στην εστία.

Στην αμυντική τετράδα, οι Σένκεφελντ και Αράο αναμένεται να παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ρούμπεν θα είναι ο αμυντικός χαφ και ο Βιλένα θα τον πλαισιώσει ως «box-to-box». Ο Μπερνάρ θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος. Λόγω των απουσιών, οι εναλλακτικές του Γιοβάνοβιτς είναι οι ουσιαστικά παραγκωνισμένοι Κλάινχαϊσλερ και Τσοκάι.

Τέλος, στην επίθεση, ο Παλάσιος και ο Μαντσίνι θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Ιωαννίδης ο «φουνταριστός». Ο Αϊτόρ δεν είναι απολύτως έτοιμος και θα μείνει στον πάγκο, όπως και οι Σπόραρ, Γερεμέγεφ.