Παναθηναϊκός: Ο Αντούνα φεύγει άμεσα από το Μεξικό

Ούριελ Αντούνα

i

mlssoccer.com

Παναθηναϊκός: Ο Αντούνα φεύγει άμεσα από το Μεξικό

Το τάιμινγκ που τα μεξικανικά ΜΜΕ συνέδεσαν ξανά τον Ούριελ Αντούνα με τον Παναθηναϊκό, σχετίζεται με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κρουζ Αζούλ από έναν προπονητή που δεν θέλει τον 27χρονο εξτρέμ!

Ο Ούριελ Αντούνα επανήρθε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού μέσω ενός μεξικανικού δημοσιεύματος. Το οποίο υποστηρίζει πως στο Τριφύλλι δεν έχουν ξεχάσει τον 27χρονο εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ και σκέφτονται να προσπαθήσουν ξανά να τον φέρουν στην Αθήνα.

Ανεξάρτητα με το αν αληθεύει το ρεπορτάζ ή όχι, οι συνθήκες για τον Αντούνα έχουν μεταβληθεί σε σύγκριση με ένα χρόνο. Πλέον, ο Μεξικανός επιθετικός διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Κρουζ Αζούλ και από την Πρωτοχρονιά, μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να χρειάζεται άδεια.

Επιπροσθέτως, ο Αντούνα έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθιστώντας σαφές στην Κρουζ Αζούλ πως το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Ευρώπη. Αν και δεν γνωρίζει το μέρος...

Τώρα, ο Αντούνα έχει έναν λόγο για να φύγει νωρίτερα από το Μεξικό: τον νέο προπονητή. Ο Αργεντινός Μάρτιν Ανσέλμι θα αναλάβει την Κρουζ Αζούλ και το ESPN αναρωτήθηκε πρώτο, πως θα συνεργαστεί με τον Αντούνα.

Τι γράφουν για Παναθηναϊκό και Κόρντομπα - Οι προτάσεις Μπεσίκτας και Άιντραχτ για τον Παναμέζο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:03 - 19.12.2023

Τι γράφουν για Παναθηναϊκό και Κόρντομπα - Οι προτάσεις Μπεσίκτας και Άιντραχτ για τον Παναμέζο

Τα παναμέζικα μέσα ενημέρωσης δίνουν τη δική τους εκδοχή στη σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον 22χρονο στόπερ της Λέφσκι Σόφιας και παρουσιάζουν τη στάση των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Δεν πρόκειται για διαφορά χαρακτήρων, ούτε έχουν προηγούμενα από το παρελθόν. Αλλά κατά δήλωση του, ο Ανσέλμι προτιμά τους πειθαρχημένους παίκτες, αυτούς οι οποίοι εφαρμόζουν κατά γράμμα τις οδηγίες του και δεν παρεκλίνουν. Ο Αντούνα δεν πληροί πλήρως την παράμετρο, αφού δεν φημίζεται για την προσήλωση του στην τακτική.

Εκ των πραγμάτων, η συνεργασία των δύο ανδρών θα είναι σύντομη. Αν αρχίσει, αφού το ESPN τονίζει πως ο Ανσέλμι ίσως να θέσει εκτός πλάνων τον Μεξικανό εξτρέμ, συνυπολογίζοντας πως σκοπεύει να φύγει τον Ιούνιο.

Μεταγραφική αποκάλυψη στους «Baladeros Live»: Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έτοιμη να αγοράσει ποδοσφαιριστές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:43 - 18.12.2023

Μεταγραφική αποκάλυψη στους «Baladeros Live»: Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έτοιμη να αγοράσει ποδοσφαιριστές

Η συνολική ανάλυση της κάθετης πτώσης του Παναθηναϊκού, ίσως να φέρει νέες κινήσεις στη διάρκεια του Ιανουαρίου. Επίκειται άμεσα συζήτηση μεταξύ Παπαδημητρίου και Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές.

Ασφαλώς, τα νέα δεδομένα στη σχέση του Αντούνα με την Κρουζ Αζούλ, δεν σημαίνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα τον αγοράσει. Απλώς ότι ο ποδοσφαιριστής ίσως να επισπεύσει τις εξελίξεις με τη μεταγραφή του.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ανήκουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και Βέρμπιτς. Για να ανοίξει χώρος για τον Αντούνα, πρέπει κάποιος να φύγει. Για την ώρα, δεν διαφαίνεται τέτοια πιθανότητα και ο μόνος που έχει κίνητρο για να πάρει μεταγραφή είναι ο Βέρμπιτς, για να διασφαλίσει την κλήση του στη Σλοβενία και τη συμμετοχή του στο Euro 2024. Πάντα, στη θεωρία...