Ο Ντραγκόβσκι υπέστη τράβηγμα, ο Χουάνκαρ προπονήθηκε κανονικά

Ο Ντραγκόβσκι υπέστη τράβηγμα, ο Χουάνκαρ προπονήθηκε κανονικά

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:32 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 11.03.2024

Καθησυχαστικά είναι τα νεότερα για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και το διάστημα της απουσίας της, ενώ ο Χουάνκαρ ενσωματώθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η επόμενη μέρα του θριάμβου του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», βρήκε τους ποδοσφαιριστές στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και εκ διαμέτρου αντίθετο με την προηγούμενης εβδομάδας. Άλλωστε, η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει ώθηση στους «πράσινους».

H προσοχή του ιατρικού επιτελείου στράφηκε στον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι. Ο Πολωνός γκολκίπερ υπέστη μυϊκό τραυματισμό μόλις στο 4ο λεπτό του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και εκφράστηκαν φόβοι για σοβαρή ζημιά. Όμως, οι εξετάσεις ήταν καθησυχαστικές.

Ο Ντραγκόβσκι διαγνώστηκε με ένα τράβηγμα και για μερικές μέρες θα υποβληθεί σε θεραπεία. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη των Play Offs την Κυριακή 31 Μαρτίου. Αλλιώς, ο Λοντίγκιν θα υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Χουάνκαρ πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα και νιώθει καλύτερα. Βέβαια, η ένταση ήταν χαμηλή και η κατάσταση του Ισπανού αριστερού μπακ θα επανεκτιμηθεί στις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, υπάρχει χρόνος αφού μεσολαβεί η διακοπή για τα προκριματικά του Nations League.

Βουλγαράκη για τον Ιωαννίδη: «Οι ίδιοι που έστειλαν συγχαρητήρια, μετά θα τον κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα και εμένα» (vid)
SPORT+

13:59 - 11.03.2024

Βουλγαράκη για τον Ιωαννίδη: «Οι ίδιοι που έστειλαν συγχαρητήρια, μετά θα τον κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα και εμένα» (vid)

Η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στην κοινή φωτογραφία τους που δημοσίευσε ο σύντροφός της, Φώτης Ιωαννίδης και μίλησε και όσους μέσω των social media ασκούν έντονη κριτική.

«Με την προσθήκη του Χουάνκαρ, ο οποίος ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία έκανε ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Δευτέρας.