Αποστολή με πολλές εκπλήξεις από τον Τερίμ!

Βίτορ Ούγκο, Σαμέτ Ακαϊντίν

i

Intime

Αποστολή με πολλές εκπλήξεις από τον Τερίμ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:11 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 13.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και αποφάσισε να προβεί σε ανακατατάξεις! Μένουν στην Αθήνα Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Ούγκο και Ιωαννίδης.

Από τη μία ο Φατίχ Τερίμ αποφασίζει και λειτουργεί απρόβλεπτα. Από την άλλη, η πληθώρα επιλογών πλέον στο ρόστερ και οι περιορισμοί που επιβάλλει η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας. Με άμεση συνέπεια τον αποκλεισμό πρωτοκλασάτων παικτών από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με απόφαση του Τερίμ, στην Αθήνα έμειναν οι Βίτορ Ούγκο, Σαμέτ Ακαϊντίν, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Αϊτόρ. Καθώς και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος αποκλείστηκε αναμενόμενα από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τερίμ υπολογίζει 22 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση της Τετάρτης. Υποχρεωτικά, στην 20άδα θα συμπεριληφθούν οι νεαροί Φικάι και Κυριόπουλος. Το ίδιο θα συμβεί με τον τρίτο γκολκίπερ Ξενόπουλο και αναζητείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ένας μέσος για να… πληρώσει τη νύφη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση και την αποστολή του Τριφυλλιού: «Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σένκεφελντ και η ιστορία πίσω από το «δακρυσμένο» βλέμμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:58 - 13.02.2024

Ο Σένκεφελντ και η ιστορία πίσω από το «δακρυσμένο» βλέμμα

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έγινε viral μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό, χάρη σε μία εικόνα που έγινε η βάση για δεκάδες θεωρίες... μέχρι και συνομωσίας. Με το παραμύθι στην πραγματικότητα να μην έχει... δράκο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία έκαναν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Φικάι, Κυριόπουλος».