Τα συγχαρητήρια του Καραγκούνη στον Καρλαύτη με μία φωτογραφία από το παρελθόν (pic)
i

© PrtScr/Intime

Τα συγχαρητήρια του Καραγκούνη στον Καρλαύτη με μία φωτογραφία από το παρελθόν (pic)

Γιάννης Λιβανός 12:32 - 13.02.2024

Ο Γιώργος Καραγκούνης θέλησε να αποδώσει τα εύσημα στον Γιώργο Καρλαύτη για την back-to-back κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NFL.

Oι Κάνσας Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη νίκησαν την Κυριακή (11/02) στον τελικό του Super Bowl τους Σαν Φρανσίσκο 49ers (25-22) και κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά την κορυφή του NFL.

Κάπως έτσι ο Γιώργος Καρλαύτης μετά από πέρυσι που πανηγύρισε ως rookie την κορυφαία και απαιτητική λίγκα, πήρε και δεύτερο τίτλο στο NFL σε ισάριθμα χρόνια.

Η στιγμή αυτή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για τον Γιώργο Καρλαύτη που πριν καλά-καλά συμπληρώσει τα 23 του χρόνια έχει κερδίσει ήδη δύο πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην... άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εκεί που για να παίξεις πρέπει να είσαι τυχερός αλλά και υπερβολικά ικανός. Να είσαι πραγματικά «ταύρος» μέσα και έξω από... υαλοπωλείο. Να μην καταλαβαίνεις τίποτα! Ούτε εσύ, ούτε το σώμα σου.

Μετά τον τελικό, ο Καρλαύτης τίμησε για ακόμη μια φορά την πατρίδα του πανηγυρίζοντας με την ελληνική σημαία στους ώμους του, έχοντας όπως πάντα στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Έλληνας αθλητής είναι «δηλωμένος» οπαδός του Παναθηναϊκού και έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η «πράσινη» ΠΑΕ συνεχάρη τον νεαρό αθλητή, που είχε μάλιστα αγωνιστεί  στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής πόλο του «τριφυλλιού».

Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, τον Καρλαύτη συνεχάρη και ο Γιώργος Καραγκούνης, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία, τόσο του «τριφυλλιου», όσο και της «επίσημης αγαπημένης», εθνικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής ανήρτησε μία ιστορία στο προφίλ του στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με τον Γιώργο Καρλαύτη και (μάλλον) τον αδερφό του πιτσιρικάδες στην εξέδρα της τότε έδρας του Παναθηναϊκού (Ολυμπιακό στάδιο).

Το success story του Γιώργου Καρλαύτη στο αμερικανικό ποδόσφαιρο - Δύο πρωταθλήματα μέσα σε δύο χρόνια
ΣΠΟΡ

09:56 - 12.02.2024

Το success story του Γιώργου Καρλαύτη στο αμερικανικό ποδόσφαιρο - Δύο πρωταθλήματα μέσα σε δύο χρόνια

Λίγο πριν κλείσει τα 23 του ο Γιώργος Καρλαύτης κατέκτησε ξανά, μαζί με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, την υπέρτατη κορυφή στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας αμυντικός στα δύο του χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας έχει βάλει στη συλλογή του ισάριθμα πρωταθλήματα και το όνομά του ανάμεσα στις ιστορικές φυσιογνωμίες του πιο δημοφιλούς σπορ των ΗΠΑ.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία: