Τα συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού στον back to back πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλαύτη

Γιώργος Καρλαύτης

i

© PrtScr

Τα συγχαρητήρια του Παναθηναϊκού στον back to back πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλαύτη

Ο Γιώργος Καρλαύτης δέχτηκε τα συγχαρητήρια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NFL με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Με touchdown στην εκπνοή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Μαχόουμς, οι Κάνσας Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη νίκησαν στον τελικό του Super Bowl τους Σαν Φρανσίσκο 49ers (25-22) και κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά την κορυφή του NFL. 

Ο Έλληνας αμυντικός πέρσι πανηγύρισε ως rookie στην κορυφαία και απαιτητική λίγκα και τώρα πήρε τον δεύτερο τίτλο του σε ισάριθμα χρόνια στο NFL! Επίσης, ο Καρλαύτης είναι γνωστός για τα... πράσινα αισθήματά του και δεν το κρύβει, ενώ μάλιστα πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ αγωνίστηκε στις υποδομές του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού. Μέσα από τα social media, το «τριφύλλι» θέλησε να συγχαρεί τον ίδιο για τον back to back τίτλο με το Κάνσας.

Αυτή είναι η κοπέλα του Γιώργου Καρλαύτη - Σπουδάζει νομική, είναι μαζί οχτώ χρόνια

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός ζει ένα όνειρο και στο τέλος του αγώνα, πανηγύρισε την επιτυχία του με την οικογένειά του, κρατώντας μια ελληνική σημαία. Στο πλευρό του Καρλαύτη, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Super Bowl, ήταν κι η σύντροφός του, Κάια Χάρις. Ο Έλληνας αθλητής κι η νεαρή κοπέλα, η οποία είναι αθλήτρια στίβου είναι ζευγάρι τα τελευταία οκτώ χρόνια, από το 2016. Συναντήθηκαν πρώτη φορά στο λύκειο στο Λάμπερτ κι έκτοτε είναι σε σχέση.

Η σουίτα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο... συγκάτοικός του, Ντρέιμοντ Γκριν - Είδαν μαζί το Super Bowl
NBA

12:02 - 12.02.2024

Η σουίτα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο... συγκάτοικός του, Ντρέιμοντ Γκριν - Είδαν μαζί το Super Bowl

O ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε τον τελικό του Super Bowl και την κατάκτηση των Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη παρέα με την σύζυγό του, τον ατζέντη του και τον φίλο του Ντέιμοντ Γκριν.

Η Κάια Χάρις, η οποία είναι γεννημένη στην Ιντιάνα, εργάζεται ως ασκούμενη marketing, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου της πτυχίου, ενώ το 2025 αναμένεται να ολοκληρώσει τις σπουδές στη Νομική στο πανεπιστήμιο του Μιζούρι. Τέλος, έκανε γνωστή τη σχέση της με τον Καρλαύτη μέσω Facebook το 2021. Ο Έλληνας αθλητής έχει δημοσιεύσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στο προφίλ του.