Η σουίτα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο... συγκάτοικός του, Ντρέιμοντ Γκριν - Είδαν μαζί το Super Bowl

Η σουίτα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο... συγκάτοικός του, Ντρέιμοντ Γκριν - Είδαν μαζί το Super Bowl

Γιώργος Γαβριλάκης 12:02 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 12.02.2024

O ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε τον τελικό του Super Bowl και την κατάκτηση των Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη παρέα με την σύζυγό του, τον ατζέντη του και τον φίλο του Ντέιμοντ Γκριν.

O ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από τους λίγους NBAer που... συμπαθούν τον Ντέιμοντ Γκριν. Οι δυο τους έχουν μία εξαιρετική σχέση και για τον Γκριν ο ΛεΜπρόν «είναι αδελφός μου μέχρι τον θάνατο», όπως έχει πει (και ξαναπεί) αρκετές φορές. 

Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ και σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, βρέθηκε στη Νεβάδα για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου: To Super Bowl. Και έλαβε θέση στην σουίτα που είχε «κλείσει» για να δει τη... μάχη με άνεση. Μαζί του ήταν η αγαπημένη του Σαβάνα, αλλά και ο ατζέντης του (και επιστήθιος φίλος του), Ριτς Πολ. Λίγο πιο δίπλα, στην ίδια σειρά ήταν και ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς! Ανταγωνιστής του στον «μαγικό πλανήτη», αλλά συγκάτοικός του αυτή τη φορά.  

Οι δυο τους λοιπόν, παρακολούθησαν τον back-to-back τίτλο των Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη και αποθέωσαν τον MVP Πάτρικ Μαχόουμς για την τρομερή του εμφάνιση και την συγκλονιστική του παρουσία στον τελικό κόντρα στους Σαν Φρανσίσκο 49ers που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης. 

Το success story του Γιώργου Καρλαύτη στο αμερικανικό ποδόσφαιρο - Δύο πρωταθλήματα μέσα σε δύο χρόνια
ΣΠΟΡ

09:56 - 12.02.2024

Το success story του Γιώργου Καρλαύτη στο αμερικανικό ποδόσφαιρο - Δύο πρωταθλήματα μέσα σε δύο χρόνια

Λίγο πριν κλείσει τα 23 του ο Γιώργος Καρλαύτης κατέκτησε ξανά, μαζί με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, την υπέρτατη κορυφή στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας αμυντικός στα δύο του χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας έχει βάλει στη συλλογή του ισάριθμα πρωταθλήματα και το όνομά του ανάμεσα στις ιστορικές φυσιογνωμίες του πιο δημοφιλούς σπορ των ΗΠΑ.

Πάντως, ούτε ο ΛεΜπρόν, ούτε ο Γκριν ήταν τα πιο «λαμπερά» ονόματα που βρέθηκαν στις κερκίδες. Διότι, όλη η αστερόσκονη περιέλουσε την σταρ της μουσικής σκηνής, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία καμάρωσε τον... δικό αγαπημένο, Τρέιβις Κέλσι, να κατακτά το τρόπαιο και στο τέλος του έδωσε και ένα φιλί που έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο