Έρχεται ο Ούγκο και θα πάει στη Λεωφόρο να δει τον Παναθηναϊκό με τον Αστέρα Τρίπολης

Βίτορ Ούγκο

i

esporte clube bahia

Έρχεται ο Ούγκο και θα πάει στη Λεωφόρο να δει τον Παναθηναϊκό με τον Αστέρα Τρίπολης

Γιώργος Σακελλαρίου 21:35 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 20.01.2024

Ο Βίτορ Ούγκο έρχεται νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Μία ακόμα μεταγραφή θα ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τη Μπαϊα για την απόκτηση του 32χρονου στόπερ Βίτορ Ούγκο, ο οποίος στις 16.50 την Κυριακή θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος στόπερ, με ύψος 1,87, θ' αφιχθεί στην Αθήνα με πτήση από τη Ζυρίχη. 

Ο Βραζιλιάνος στόπερ, ο οποίος συνυπήρξε και με τον Τάσο Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Παναθηναϊκό, όπως και η ομάδα του και πλέον οι «πράσινοι» ενισχύονται σημαντικά στα μετόπισθεν, όπου έχουν προσθέσει και τον Τούρκο Σαμέτ Ακαϊντίν.

Μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν, Ντραγκόβσκι, Μπακασέτα, ο Ούγκο θ’ αποτελέσει την πέμπτη χειμερινή μεταγραφή.

Να θυμίσουμε, όπως είχε τονίσει το Sportal, ότι η βραζιλιάνικη ομάδα εντάσσεται στο δίκτυο της City Football Group, της ιδιοκτήτριας εταιρίας της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν κανάλι επικοινωνίας με το συγκεκριμένο επενδυτικό σχήμα από την καλοκαιρινή μεταγραφή του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν από την Τρουά.

H Ατλέτικο Μινέιρο σκέφτεται άμεση κίνηση για τον Μπερνάρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:52 - 20.01.2024

H Ατλέτικο Μινέιρο σκέφτεται άμεση κίνηση για τον Μπερνάρ

Η Ατλέτικο Μινέιρο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά με την πλευρά του Μπερνάρ για το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει το σενάριο να κινηθεί τώρα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο Ούγκο με την άφιξή του κι αφού ξεκουραστεί για λίγο, θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να πάρει γεύση από το γήπεδο της ομάδας και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».