Γιατί καθυστέρησε η σέντρα στη Λεωφόρο - Ο Καπίνο ήταν η... αιτία

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

i

© Intime

Γιατί καθυστέρησε η σέντρα στη Λεωφόρο - Ο Καπίνο ήταν η... αιτία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:11 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 07.01.2024

Ποιος ήταν ο λόγος που το Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός άρχισε με πέντε λεπτά καθυστέρηση.

Ακριβώς για τις 17:00 ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Αλλά τη στιγμή που το ρολόι έδειχνε 17:00 δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους καν στο γήπεδο οι δύο ομάδες.

Αυτό έγινε περίπου δύο λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης και η σέντρα ήρθε λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 17:05. Αρκετοί ήταν αυτοί που απόρησαν γιατί καθυστέρησαν να μπουν στο γήπεδο οι παίκτες και να γίνει η σέντρα, με την απάντηση να είναι πως η αιτία ήταν ο Στέφανος Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Ο Καπίνο αρχικά εμφανίστηκε με μια εμφάνιση που το χρώμα της έφερνε περισσότερο σε πράσινο, δηλαδή στα χρώματα που φοράει ο Παναθηναϊκός. Με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μπερδεύονται και οι παίκτες και οι διαιτητές.

Ο Τερίμ των ντέρμπι: Η χειρονομία στους οπαδούς της Μπεσίκτας, το επεισόδιο με Ρομπίνιο και όλες οι εκρήξεις του (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:10 - 07.01.2024

Ο Τερίμ των ντέρμπι: Η χειρονομία στους οπαδούς της Μπεσίκτας, το επεισόδιο με Ρομπίνιο και όλες οι εκρήξεις του (vids)

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, αλλά στο μυαλό των «πρασίνων» είναι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Πώς έχει ζήσει τα μεγάλα παιχνίδια στην Τουρκία ο Φατίχ Τερίμ.

Ο διαιτητής της συνάντησης, Βασίλης Φωτιάς, μόλις είδε τον Καπίνο του ζήτησε να αλλάξει εμφάνιση και να φορέσει μία με διαφορετικά χρώματα όπως και έγινε. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού φόρεσε την μπλε εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να μπουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και να έχουμε σέντρα στο ματς.

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ