Εμφανίστηκε ο... Μακέντα στον φωτεινό πίνακα της Λεωφόρο σαν σκόρερ του τρίτου γκολ του ΠΑΟΚ (pic)
i

©intime

Εμφανίστηκε ο... Μακέντα στον φωτεινό πίνακα της Λεωφόρο σαν σκόρερ του τρίτου γκολ του ΠΑΟΚ (pic)

Sportal newsroom 21:39 - 31.03.2024

Στα matrix της Λεωφόρου έγινε ένα... αστείο λάθος αφού ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα εμφανίστηκε ως σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λεωφόρο νικώντας με 3-2 τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει το αποτέλεσμα από το παιχνίδι στην OPAP Arena ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Το σκορ για τον «δικέφαλο» το άνοιξε ο Ντεσπόντοφ στο 2ο λεπτό, ενώ ο Μπερνάρ ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Μπράντον Τόμας πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ο Σβαμπ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-1. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Μπερνάρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο παιχνίδι λοιπόν, εμφανίστηκε και ο πρώην φορ των «πρασίνων», Φεντερίκο Μακέντα. Όχι όμως σαν παίκτης της ομάδας του Φετίχ Τερίμ, αλλά ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στα matrix του γηπέδου έγινε ένα αστείο λάθος, αφού ο Ιταλός πρώην «πράσινος» εμφανίστηκε ως σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το οποίο κανονικά το πέτυχε ο Σβαμπ.

©intime