Σπόραρ και Παλάσιος επανέρχονται κόντρα στον Άρη

Σπόραρ και Παλάσιος επανέρχονται κόντρα στον Άρη

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:58 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 05.04.2024

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Άντραζ Σπόραρ τέθηκαν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Έτοιμος για Θεσσαλονίκη και ο Μπερνάρ.

Σε δύο επιπλέον παίκτες υπολογίζει ο Φατίχ Τερίμ για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Γιατί ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Άντραζ Σπόραρ θα ταξιδέψουν με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αργεντινός εξτρέμ εξέτισε την ποινή του από την αποβολή εναντίον του ΠΑΟΚ και έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Ο Σλοβένος επιθετικός ανάρρωσε από το χτύπημα στο κεφάλι στο ίδιο ματς και πήρε την άδεια από τους γιατρούς για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Κατά τ’ άλλα, οι Σένκεφελντ και Αϊτόρ δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του Τερίμ. Ο Ολλανδός γυμνάζεται ατομικά και όχι με την ομάδα, ενώ ο Ισπανός επιθετικός έχει προσβληθεί από ίωση και μένει κλινήρης. Σε ότι αφορά τον Μπερνάρ που είχε τραυματιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν είχε κάτι ανησυχητικό και γυμνάστηκε κανονικά.

Ολη η Ευρώπη στα πόδια του Ιωαννίδη: Τι ισχύει με Λάτσιο, Σπόρτινγκ και το ενδιαφέρον από Premier League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:01 - 05.04.2024

Ολη η Ευρώπη στα πόδια του Ιωαννίδη: Τι ισχύει με Λάτσιο, Σπόρτινγκ και το ενδιαφέρον από Premier League

Λάτσιο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Γουέστ Χαμ είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Φώτη Ιωαννίδη, οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγαθηρίων της Ευρώπης.

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ. 

Αντίθετα, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Αϊτόρ. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Παρασκευής.