Τερματοφύλακας του Πανιωνίου Κ14 έβαλε τα κλάματα μετά από γκολ που δέχθηκε - Τον παρηγόρησαν συμπαίκτες και αντίπαλοι (vid)
i

© printscreen

Τερματοφύλακας του Πανιωνίου Κ14 έβαλε τα κλάματα μετά από γκολ που δέχθηκε - Τον παρηγόρησαν συμπαίκτες και αντίπαλοι (vid)

Sportal newsroom 13:46 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 17.02.2023

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα ακαδημιών μεταξύ του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πανιωνίου Κ14 έκανε λάθος και δέχθηκε γκολ στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Το παιδάκι δεν μπορούσε να το πιστέψει, έβαλε τα κλάματα με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους να σπεύδουν να το παρηγορήσουν.

Ο προπονητής του, Δημήτρης Κυρούλης, του φώναξε «δεν πειράζει» με τον τερματοφύλακα να δέχεται τις αγκαλιές συμπαικτών και αντιπάλων. Το σχετικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο Πανιώνιος.

Η ανάρτηση:

«Πανιώνιος-Ατρόμητος (Κ14): Η όμορφη χειρονομία που πρόσφερε μία συγκινητική στιγμή!

Μία ιδιαίτερη και, συνάμα, συγκινητική στιγμή βίωσαν όσοι βρίσκονταν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Fous de foot της Βάρης για την αναμέτρηση της ομάδας μας, την οποία προπονεί ο Δημήτρης Κυρούλης, με την αντίστοιχη του Ατρομήτου Αθηνών, στο πλαίσιο του τουρνουά Attica.

Σε μία ανύποπτη φάση, έπειτα από γύρισμα αμυντικού προς την εστία, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε κακό υπολογισμό, αποτυγχάνοντας να απομακρύνει, με συνέπεια να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Όντας εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη, έπεσε στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να επιχειρούν να τον παρηγορήσουν και τον προπονητή μας να του φωνάζει "δεν πειράζει", προσπαθώντας να τον ενθαρρύνει».