Πάνω από ένα μήνα χωρίς γκολ σε ανοικτό παιχνίδι η Ίντερ

Ίντερ

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Πάνω από ένα μήνα χωρίς γκολ σε ανοικτό παιχνίδι η Ίντερ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 13:41 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η επίθεση της Ίντερ φαίνεται να περνάει μια «κρίση» καθώς έχουν να βρουν δίχτυα σε ανοικτό γήπεδο από τις 5 Μαρτίου με την Λέτσε.

Η Ίντερ δυσκολεύεται αρκετά τον τελευταίο καιρό να βρει γκολ σε ροή παιχνιδιού. Τελευταία φορά που έγινε ήταν στις 5 Μαρτίου από τον Λαουτάρο Μαρτίνες, σε ένα παιχνίδι απέναντι στη Λέτσε όπου οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-0.

Στους πέντε τελευταίους επίσημους αγώνες που έδωσε η Ίντερ σε πρωτάθλημα, Κυπέλλου Ιταλίας και Champions League, πέτυχε μόνο δύο γκολ και τα δύο από πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρομέλου Λουκάκου (κόντρα στη Σπέτσια και εναντίον της Γιουβέντους την Τρίτη στο Τορίνο).

Αριθμοί που καθορίζουν την τρέχουσα κρίση που αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημα μιας και μετράει τρεις ήττες τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ρατσιστικά συνθήματα και ήχοι μαϊμούς από τους οπαδούς της Γιουβέντους στον Λουκάκου (vid)
SERIE A

09:12 - 05.04.2023

Ρατσιστικά συνθήματα και ήχοι μαϊμούς από τους οπαδούς της Γιουβέντους στον Λουκάκου (vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου έγινε αποδέκτης ρατσιστικών ύβρεων, μετά το γκολ που πέτυχε για να ισοφαρίσει για λογαριασμό της Ίντερ στο ντέρμπι με την Γιουβέντους, προτού δει τη δεύτερη κίτρινη για τον πανηγυρισμό του κι αποβληθεί.

Το γιατί η Ίντερ δεν μπορεί πλέον να σκοράρει σε ανοιχτό παιχνίδι είναι ένα μυστήριο καθώς η επιθετική παραγωγή, τουλάχιστον όσον αφορά τις ευκαιρίες, δεν διαφέρει και τόσο από το παρελθόν. Με λίγα λόγια, η ομάδα δεν έχει σταματήσει να... «αλέθει» στόχους, απλά δεν μπορούν να τους πραγματοποιήσουν.

Για να πάρετε μια γεύση, αρκεί να δείτε τις εικόνες από το περασμένο Σάββατο και την αναμέτρηση της ομάδας του Ιντζάγκι απέναντι στη Φιορεντίνα, με τα μεγάλα λάθη των Λουκάκου και Μκιταριάν.