Επικός Πάμπλο Γκαρσία – Χαρακτήρισε τρελό τον Ουάρντα

Επικός Πάμπλο Γκαρσία – Χαρακτήρισε τρελό τον Ουάρντα

Sportal newsroom 22:37 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 03.03.2024

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποθέωσε τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος σφράγισε τη νίκη του Πανσερραϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πανσερραϊκός λύγισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και μπαίνει στα playouts με σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αμρ Ουάρντα πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη των Μακεδόνων και φυσικά ο Πάμπλο Γκαρσία τον αποθέωσε. Ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει καλά τον Αιγύπτιο εξτρέμ, τον οποίο είχε παίκτη στον ΠΑΟΚ και μετά το ματς με τους Αρκάδες τον αποθέωσε:

Sportal Sunday Live για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Super League

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

Για το παιχνίδι: «Στο τέλος είχαμε δυσκολίες. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή χρονιά. Δεν μπορώ να ζητάω από τους παίκτες μου κάτι παραπάνω από αυτό που έχουν κάνει. Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει γιατί έχουμε και τα playouts».

Για τα playouts: «Τώρα που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους είμαστε πιο ήσυχοι. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε και θα περιμένουμε τα πλέι άουτ. Ευχαριστούμε και τον κόσμο γιατί μας βοηθάει πολύ».

Ο Ουάρντα «καθάρισε» για τον Πανσερραϊκό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:29 - 03.03.2024

Ο Ουάρντα «καθάρισε» για τον Πανσερραϊκό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τον Πανσερραϊκό επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και θετικό φινάλε στις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο της Super League. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Ουάρντα, είχε ισοφαρίσει προσωρινά o Καλτσάς για την ομάδα του Ράσταβατς.

Για τον Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι ένας τρελός, αλλά καλός τρελός. Έχει καλή ψυχή. Θέλει να παίζει πάντα. Αύριο ζητάει προπόνηση. Όλα τα παιδιά μας έχουν βοηθήσει. Θέλουμε να πάμε όλοι μαζί στον ίδιο δρόμο».