Τερίμ: «Χαίρομαι που οι παίκτες μου αγωνίστηκαν όπως έπρεπε»

Τερίμ: «Χαίρομαι που οι παίκτες μου αγωνίστηκαν όπως έπρεπε»

Γιώργος Σακελλαρίου 19:21 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 11.02.2024

Οι ατάκες του Φατίχ Τερίμ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού.

Ο Παναθηναϊκός μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε δύσκολη αποστολή στις Σέρρες και την έφερε εις πέρας.

Το «τριφύλλι» επικράτησε 3-0 με σχετική άνεση και ο Φατίχ Τερίμ μετά το ματς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 70χρονος Τούρκος τεχνικός στη Nova:

«Πέρα από το σκορ μου άρεσε η μάχη και το παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες μου, με αυτόν τον καιρό δεν ήταν εύκολο να παίξουμε καλά, οι παίκτες μου αγωνίστηκαν όπως έπρεπε, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ.

Μετά από έναν αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και μια τόσο καλή εμφάνιση έπρεπε να παίξουμε εξίσου καλά, το κάναμε αυτό και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Νωρίτερα, ο τεχνικός των γηπεδούχων Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να κερδίζουν τα ματς στο γήπεδο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκό, για μένα είναι καθαρό φάουλ, μας πόνεσε αυτό το γκολ, δεν το έλεγξαν στο VAR.

Αυτός που ήταν στο VAR ήταν και με τον Άρη, τους ξέρω όλους τους διαιτητές και εμένα δεν θα με ξεγελάσουν, μπορεί να δώσουν 11 λεπτά καθυστέρηση, να δώσουν διάφορα, αλλά εμένα δεν θα με ξεγελάσουν.

Κυνικός με «τριάρα» ο Παναθηναϊκός, πέρασε άνετα από τις Σέρρες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:58 - 11.02.2024

Κυνικός με «τριάρα» ο Παναθηναϊκός, πέρασε άνετα από τις Σέρρες

Με γκολ των Παλάσιος, Βέρμπιτς και του συνήθη ύποπτου... Γερεμέγεφ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και πλησίασε στην κορυφή. Σουτ στο δοκάρι είχε στο 45' ο Ντάνκερλουι.

Η ήττα μας βέβαια είναι δίκαιη. Κάναμε αρκετά λάθη, το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Δεν μ’ αρέσει να παίζουμε με μεγάλες μπαλιές».