Διπλό βραβείο σε Αντρίγια για την γκολάρα
i

Αντρίγια Ζίβκοβιτς/©Intime

Διπλό βραβείο σε Αντρίγια για την γκολάρα

Το γκολ που σημείωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον αγώνα με τον Βόλο απέσπασε βραβείο από τη Super League και τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Το απίθανο σε έμπνευση κι εκτέλεση γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα, αναδείχθηκε από το κοινό της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Best Goal Νοεμβρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είναι από αυτά τα γκολ που δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Το γύρισμα του κορμιού, η άμεση εκτέλεση, η τεχνική στο τελείωμα. Πραγματικά τα λόγια περιττεύουν. Ένα απίθανο γκολ, που βάζει υποψηφιότητα για το βραβείο του ωραιότερου της σεζόν. Η ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ήταν απλά τυπική διαδικασία. Ο Zile συγκέντρωσε σχεδόν το 95% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο».

Ωστόσο, ο διεθνής Σέρβος εξτρέμ που αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τη φανέλα της πατρίδας του δεν έμεινε μόνο σε αυτό το βραβείο.

Μετά το «ασπρόμαυρο» κοινό, βραβείο για το φανταστικό γκολ κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας του έδωσε και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η Super League.

Η βράβευση του έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή την τελευταία πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, εκεί που ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.