Οι δοκιμές για το πρώτο φιλικό και η άφιξη του Τροστ-Έκονγκ: Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Ολλανδία (vid)

ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Οι δοκιμές για το πρώτο φιλικό και η άφιξη του Τροστ-Έκονγκ: Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Ολλανδία (vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 12:43 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 05.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Μάνος Τσαλγατίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους παίκτες του για τη σεζόν 2023-24. Μετά, από δύο σερί μέρες προπονήσεων, ο «Δικέφαλος» είναι έτοιμος για το πρώτο του φιλικό κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου (19:30 ώρα Ελλάδας).

Το Sportal βρίσκεται στην Ολλανδία και ο απεσταλμένος μας, Μάνος Τσαλγατίδης, σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλα όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέρος που θα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ.

θυμίζουμε, στην Ολλανδία αφίχθη το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τροστ-Έκονγκ, ο οποίο θα αντικαταστήσει τον Ίνγκασον. Ο έμπειρος στόπερ έφτασε στο ξενοδοχείο της ομάδας, εκεί που τον περίμεναν οι Χρήστος Καρυπίδης και Ζοσέ Μπότο. O Tρόστ Έκονγκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ με την αμοιβή του να είναι λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο για κάθε χρόνο αυτού.

Το πρώτο τεστ του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Τετάρτη 5/7 αντιμετωπίζει την ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου σε φιλική αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 Ελλάδας (μετάδοση από το YouTube της ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Αυτό θα είναι το πρώτο τεστ του Δικεφάλου στην Ολλανδία, καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ξεκίνησε στις 3 του Ιούλη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιθυμεί να δει την ετοιμότητα της ομάδας του, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. 

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η τελευταία για την Στεάουα, που βρίσκεται σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο ετοιμότητας για τους «ασπρόμαυρους».