«Θέλουν Αουγκούστο στη Σαουδική Αραβία!»

Ντάγκλας Αουγκούστο

i

© Intime

«Θέλουν Αουγκούστο στη Σαουδική Αραβία!»

Μάνος Τσαλγατίδης 10:37 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 05.07.2023

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία μιλά για πρόταση από ομάδα του Κόλπου στον ΠΑΟΚ για τον Αουγκούστο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία θέλει να κάνει δικό του τον Ντούγκλας Αουγκούστο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ είναι σκληρός διαπραγματευτής, καθώς ζητάει 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σημειώνεται επίσης πως και σύλλογοι από τη Βραζιλία έκαναν επαφή με τον Δικέφαλο, αλλά οι απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων» ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαν να καλυφθούν από κάποιο σύλλογο της συγκεκριμένης χώρας.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδες του Κόλπου ασχολούνται με τον μέσο του ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστό πως η μανατζερική ομάδα που τον εκπροσωπεί έχει καλές σχέσεις με τη συγκεκριμένη χώρα και στο παρελθόν τον είχε προτείνει σε αυτές.

Πρέπει να τονιστεί ωστόσο, πως ο Αουγκούστο είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του Δικεφάλου στο φετινό ρόστερ, καθώς πρόσφατα έγινε επέκταση του συμβολαίου του με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο.

Ο αριστεροπόδαρος χαφ την περσινή σεζόν ήταν στα καλύτερα του, καθώς έγραψε 36 συμμετοχές σκοράροντας 5 γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν η ωριμότητα που έδειξε στα 3033 λεπτά συμμετοχής που έγραψε με τον Δικέφαλο τη χρονια που ολοκληρώθηκε.

Πάντως, οι «ασπρόμαυροι» τη δεδομένη στιγμή ψάχνουν έναν μέσο για να τον πλαισιώσει, καθώς μετά την αποχώρηση του Κούρτιτς υπάρχει ένα κένό.