Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Χάιντουκ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Χάιντουκ

Sportal newsroom 21:33 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 04.08.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με τη Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League (10/8, 22:00) και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Σπλιτ. Ο Σάστρε έμεινε ξανά εκτός λόγω του τραυματισμού, ενώ την ίδια ώρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε αναμονή της απόκτησης του Οζντόεφ, προκειμένου να τον δηλώσουν στη λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή: 

Λίστα Α

Μπάμπα , Τάισον , Φιλίπε Σοάρες, Εκόνγκ , Γιαξής , Κεντζιόρα , Κωνσταντέλιας , Κοτάρσκι , Λύρατζης , Μιχαηλίδης , Μουργκ , Νάρεϊ , Νάσμπεργκ , Σαμάτα , Σβαμπ , Ράφα Σοάρες , Ντόουγκλας , Ταλιχμανίδης , Μπράντον , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Βρακάς , Α.Ζίβκοβιτς , Ζίβκοβιτς

Λίστα Β

Μπαλωμένος , Γκορντεζιάνι, Κουλιεράκης , Παναγιώτου, Τζίμας

Η ομάδα του δικεφάλου στον προηγούμενο γύρο πέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ μπορεί να δυσκολεύτηκε, φέρνοντας ισοπαλία 0-0, ωστόσο στη ρεβάνς του Ισραήλ κέρδισε άνετα 4-1. 

Το αυτογκόλ του Γκόντλιεμπ και του Τόμας, αλλά και τα γκολ του Μπράντον Τόμας, Κωνσταντέλια και Φράιντεϊ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι κεφάλαιο αλλά και... πονοκέφαλος για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

10:50 - 04.08.2023

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι κεφάλαιο αλλά και... πονοκέφαλος για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ

Κομβικός στο πλάνο Λουτσέσκου ο Αουγκούστο αλλά και... σεσημασμένος καρτάκιας, αποτελεί κεφάλαιο αλλά και «πονοκέφαλο» στις αξιώσεις του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, τη στιγμή που η Ναντ δεν τον βγάζει από τη μεταγραφική της λίστα.

Όσον αφορά το ματς, η ομάδα από την Κροατία έχει ανακοινώσει sold out, κάτι που σημαίνει ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται περίπου 34.000. Το εντυπωσιακό σε αυτό είναι οι οπαδοί της Χάιντουκ εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε τέσσερις μόλις ώρες. 

Ο διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δανός Μόρτεν Κροχ, έχοντας για βοηθούς τους Βόλενμπεργκ Ράσμουνσεν και Στέφεν Μπράμσεν. Τέταρτος ο Μίκερ Ρέντερ, όλοι από την χώρα της Σκανδιναβίας.