«Πρόταση της Στεάουα στον ΠΑΟΚ για Σαμάτα» - Πόσα δίνουν οι Ρουμάνοι

«Πρόταση της Στεάουα στον ΠΑΟΚ για Σαμάτα» - Πόσα δίνουν οι Ρουμάνοι

Μάνος Τσαλγατίδης 18:47 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 27.11.2023

Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι έκανε πρόταση για επιθετικό και στη Ρουμανία υποστηρίζουν ότι είναι ο Αλί Σαμάτα.

Πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Αλί Σαμάτα από τη Στεάουα!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Ρουμανίας. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Τζίτζι Μπεκάλι, τόνισε ότι η ομάδα του έχει ανάγκη από έναν φορ και ο ίδιος έδωσε κάποια στοιχεία του παίκτη, ενώ ανέφερε ότι προσφέρει 800.000 ευρώ.

Με την περιγραφή του ο Μπεκάλι, οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι ουσιαστικά φωτογράφισε τον 31χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ Αλί Σαμάτα, ο οποίος έχει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους Θεσσαλονικείς.

«Δεν δίνω εκατομμύρια, θα δώσω όμως ένα εκατομμύριο για έναν επιθετικό. Για παράδειγμα, τώρα έχω κάνει προσφορά ύψους 800.000 για επιθετικό που παίζει στο εξωτερικό. Να δούμε τι απάντηση θα έχουμε. Ποιος μπορεί να δώσει τόσα χρήματα στη Ρουμανία, ποιον βλέπεις να κοστίζει τόσο εδώ;

Ο επιθετικός είναι από την Αφρική και παίζει στην Ευρώπη. Με εξαίρεση αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μεταγραφικό μέτωπο. Έχω αποφασίσει ότι είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη μεσαία μας γραμμή ως έχει», δήλωσε ο Μπεκάλι σε ΜΜΕ της χώρας για τα μεταγραφικά.

Στην prosport.ro, λοιπόν, έπειτα από τις δηλώσεις του προέδρου της Στεάουα, αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον για τον Τανζανό φορ: «Μία πηγή αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής που έχει περιγράψει ο Τζίτζι Μπεκάλι είναι ο Άλι Σαμάτα του ΠΑΟΚ, την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Ο φορ μέχρι στιγμής έχει σκοράρει 21 γκολ σε 69 αγώνες που έχει παίξει με την εθνική Τανζανίας».