ΠΑΟΚ για τον... συγχρονισμό Οζντόεφ - Τάισον: «Να τους ακούτε τους έμπειρους, ξέρουν αυτοί» (vid)

Κωνσταντέλιας - Οζντόεφ - Τάισον

i

© Intime

ΠΑΟΚ για τον... συγχρονισμό Οζντόεφ - Τάισον: «Να τους ακούτε τους έμπειρους, ξέρουν αυτοί» (vid)

Με μία φωνή, Τάισον και Οζντόεφ απέδειξαν την εμπειρία τους, οδηγώντας τον Γιάννη Κωνσταντέλια σε ένα αριστουργηματικό γκολ.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σοβαρός, αποφασισμένος κι έτοιμος να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από νωρίς. Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, ο οποίος με μία «ζωγραφιά» άνοιξε το σκορ, το σύνολο του Λουτσέσκου «κλείδωσε» την πρόκριση κόντρα στον Βόλο και... πέταξε για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των ασπρόμαυρων βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν, με το χθεσινό γκολ να αποτελεί ίσως το πιο εντυπωσιακό. Ο «Ντέλιας» υποδέχτηκε την μπάλα πίσω από το κέντρο, διέσχισε όλο το γήπεδο και με μία αριστουργηματική εκτέλεση πέτυχε ακόμη ένα τέρμα, φτάνοντας τα οκτώ.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ο σκόρερ των φιλοξενούμενων άκουσε την... οδηγία των Οζντόεφ και Τάισον, οι οποίοι με μία φωνή από τον πάγκο τον παρακίνησαν να δοκιμάσει το σουτ.

«Να τους ακούτε τους έμπειρους, ξέρουν αυτοί!», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι» στα social media.

Η επική απάντηση του «παικταρά Κωνσταντέλια» κι ο Λουτσέσκου που έψαχνε να μάθει γιατί δεν δόθηκε πέναλτι

Ο νεαρός άσος, όπως φαίνεται και στην παρακάμερα του Δικεφάλου αποθεώθηκε από τον πάγκο. «Μπράβο ρε παικταρά», του φώναξαν και ο ίδιος στράφηκε προς τους αναπληρωματικούς και φώναξε χαμογελώντας «χίλια σουτ έχουμε κάνει...».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουτσέσκου απορούσε για το γεγονός ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι στο χέρι του Καλογερόπουλου, έπειτα από τη σέντρα του Ράφα Σοάρες. Όταν είδε ότι δεν δόθηκε η παράβαση, ο ίδιος γελώντας έλεγε:

«Πείτε μου έναν λόγο που δεν δόθηκε το πέναλτι». Και πήγε στον συνεργάτη του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος του έδειξε ξανά την φάση και έλεγε ότι είναι καθαρό πέναλτι.