Νέα πρόταση της Ναντ για τον Ντούγκλας Αουγκούστο, ύψους 5 εκατ. ευρώ απέρριψε ο ΠΑΟΚ

Νέα πρόταση της Ναντ για τον Ντούγκλας Αουγκούστο, ύψους 5 εκατ. ευρώ απέρριψε ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:19 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 25.07.2023

Η Νάντ κατέθεσε πρόταση πέντε εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντούγκλας Αουγκούστο. Νέο «όχι» από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη γαλλική ομάδα.

Η Ναντ δεν τα παρατά και κατέθεσε νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντούγκλας Αουγκούστο. Η γαλλική ομάδα πριν από μερικά 24ωρα πρόσφερε 3 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους αν πετύχει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων.

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση της Ναντ και δεν μπήκε καν σε διαπραγματεύσεις μαζί της. Το βράδυ της Δευτέρας (24/7) ο γαλλικός σύλλογος επανήλθε. 

Οι Γάλλοι χτύπησαν εκ νέου την πόρτα του ΠΑΟΚ, προσφέροντας το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται για αυτή την εξέλιξη.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» ήρθε σε επικοινωνία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Βραζιλιάνος μέσος. Έτσι ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να απορρίψει τη συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε ότι ο Ντούγκλας Αουγκούστο δεν μπορεί να αντικατασταθεί, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ενόψει, και θεωρήθηκε, τόσο από τον προπονητή, όσο και από τον Ιβάν Σαββίδη ότι είναι απαραίτητη η παραμονή του στην ομάδα.