Η ατάκα του Ιβάν Λέκο για την επιστροφή του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Λέκο.

i

©intime

Η ατάκα του Ιβάν Λέκο για την επιστροφή του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:54 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 24.07.2023

Ο τεχνικός της Χάιντουκ Σπλιτ Ιβάν Λέκο αναφέρθηκε στην κλήρωση του με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, θα βρει στον δρόμο του τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Στον 3ο γύρο των προκριματικών για το Conference League, λοιπόν, η Χάιντουκ θα έρθει στην Τούμπα έχοντας στο ρόστερ παίκτες και προπονητές που είναι γνώριμοι. Ο άσος της Χάιντουκ είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια, ενώ πριν λίγο καιρό εντάχθηκε εκεί ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Στον πάγκο της κροατικής ομάδας, όμως, είναι ο Ιβάν Λέκο. Ο Κροάτης τεχνικός ήταν συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο τη σεζόν 2015-16. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στην Κροατία και η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου.

Μερά την κλήρωση ο προπονητής της Χάιντουκ Ιβάν Λέκο με δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας αναφέρθηκε στην κλήρωση. Αναλυτικά όσα είπε:

« Είναι δύσκολο να κάνεις τον έξυπνο τώρα, γιατί δεν ξέρουμε κανέναν από τους δύο. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν το φαβορί κι ότι θα ήταν μια δύσκολη κλήρωση. Αλλά όλοι ανυπομονούμε, έχουμε όλοι κίνητρο. Αλλά πρέπει να περιμένετε, έχουμε ακόμα δύο αγώνες πρωταθλήματος και η συγκέντρωση πρέπει να είναι στα επόμενα ματς.

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά μου, γιατί ήμουν βοηθός προπονητή του Ιγκόρ Τούντορ

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά μου, γιατί ήμουν βοηθός προπονητή του Ιγκόρ Τούντορ. Γνωστή νοοτροπία, γήπεδο και οπαδοί. Αν είναι αυτός ο αντίπαλος, θα γίνουν δύο θεαματικά παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον. Όσο για τη Μπεϊτάρ γνωρίζουμε ελάχιστα, αλλά όταν έρθει η ώρα, θα προετοιμαστούμε καλά και για τα δύο παιχνίδια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».