Αποκαλύψεις από τον μάνατζερ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Οζντόεφ»

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ.

i

©instagram/om.27

Αποκαλύψεις από τον μάνατζερ: «Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Οζντόεφ»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:08 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 25.06.2023

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου μέσου Μαγκομέντ Οζντόεφ επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ επιβεβαίωσε ο Ανζόρ Γκαργκάεφ.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς Ρώσου μέσου, ο οποίος στις 5 του ερχόμενου Νοεμβρίου θα κλείσει τα 31 του χρόνια, τόνισε σε συνέντευξή του σε ρωσικό ΜΜΕ ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον έμπειρο παίκτη, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την τουρκική Καραγκιουμρούκ.

«Ναι, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά κι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Μαγκομέντ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με την Καραγκιουμρούκ και δεν γίνεται να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Οι σύλλογοι πρέπει να μιλήσουν για τα περαιτέρω», είπε αρχικά ο Γκαργκάεφ και συμπλήρωσε:

«Ο Mαγκομέντ βρίσκεται σε μια απλή κατάσταση. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχει λόγο να κάποια κάποια κίνηση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ξέρει που πρέπει να πάει».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχουν πιθανότητες να προκύψει συμφωνία κι αν ο Οζντόεφ είναι έτοιμος για μεταγραφή δήλωσε: «Aν συμβεί αυτό, θα το δούμε. Απόφαση λαμβάνεται όταν κι αν υπάρξει συμφωνία. Για παράδειγμα, αν υπάρξει συμφωνία θα του πει η ομάδα του: «Άκου, υπάρχει μια προσφορά για σένα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Εσύ πως την βλέπεις;».

Όσο για το αν στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται κάποια ρήτρα αποδέσμευσης ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ευρώπη κι αν αυτό αποτελεί κίνητρο για τον Οζντόεφ, ο Ρώσος ατζέντης σχολίασε: «Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ευρώπη. Έχω δηλώσει ότι ο Μαγκομέντ έχει μεγάλη ζήτηση. Οι ομάδες που τον θέλουν, βλέπουν ότι έχει συμβόλαιο, και ως εκ τούτου σε μια τέτοια κατάσταση, οι αρχικές κλήσεις πηγαίνουν στον σύλλογο».