ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου και το δείπνο της αλλαγής του Φιλίπε Σοάρες
i

Φιλίπε Σοάρες / © Intime

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου και το δείπνο της αλλαγής του Φιλίπε Σοάρες

Ο Φιλίπε Σοάρες δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, αποτελεί τον πλέον βασικό χαφ του ΠΑΟΚ και αφήνει στον πάγκο τον Γιασμίν Κούρτιτς. Οι δύο λόγοι της εντυπωσιακής αγωνιστικής αλλαγής του Πορτογάλου.

Ο Φιλίπε Σοάρες σχεδόν από το... πουθενά έκανε ένα εκπληκτικό ξεπέταγμα και κατάφερε με την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης του να κερδίσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ. Και να αφήσει στον πάγκο τον Γιάσμιν Κούρτιτς!

Όπως λέει ο νεαρός στον κύκλο του, το γεγονός πως πλέον δείχνει τον πραγματικό του εαυτό οφείλεται σε δύο -πολύ συγκεκριμένους- παράγοντες.

Ο πρώτος στο γεγονός ότι προσαρμόστηκε στη νέα του ζωή και πως αυτό τον έκανε να ηρεμήσει πνευματικά, αλλά και πως… έβαλε μυαλό και ήρθε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Πορτογάλος ένιωθε πως δεν γνωριζόταν με τον προπονητή του. Ωστόσο έπειτα από το δείπνο που είχαν οι δυο τους, όλα τα κομμάτια μπήκαν στη θέση τους.

Πλέον ο Φιλίπε Σοάρες λογίζεται ως ο βασικός χαφ του «Δικεφάλου» με τον παρτενέρ του να είναι αυτός που αλλάζει συνήθως. Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει στον κύκλο του πως νιώθει καλύτερα όταν έχει δίπλα του τον Στέφαν Σβαμπ, αφού ο Αυστριακός μέσος, λόγω της εμπειρίας και του χαρακτήρα του, μεταφέρει μια ηρεμία τόσο στον ίδιο τον Ίβηρα, όσο και στους συμπαίκτες του.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο 23χρονος που αποκτήθηκε έναντι τριών εκατομμυρίων τον περσινό Γενάρη χρειάστηκε ένα χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρα του και τον ΠΑΟΚ.