Το φιλικό του ΠΑΟΚ και η προειδοποίηση για τον καύσωνα

ΠΑΟΚ

i

© Intime

Το φιλικό του ΠΑΟΚ και η προειδοποίηση για τον καύσωνα

Μάνος Τσαλγατίδης 14:45 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 08.07.2023

Το σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Δεύτερο φιλικό τεστ σήμερα για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στις 17.00 (μετάδοση από το PAOK TV στο YouTube) την Γκόου Αχέντ Ινγκλς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ζούτφεν και την ώρα του ματς η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι και τους 33 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα προειδοποίησε τους φιλάθλους της για τροπικές θερμοκρασίες, συμβουλεύοντάς τους να πίνουν άφθονο νερό και να προστατεύονται από τον καυτό ήλιο!

Ας σημειωθεί ακόμη ότι το εισιτήριο του αγώνα αξίζει οχτώ ευρώ, ενώ η τιμή πέφτει στο μισό (τέσσερα ευρώ) για τους νέους μέχρι 16 ετών και για όσους είναι πάνω από 65.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής 7/7 έδειξε τα πλάνα του, καθώς υπήρξαν δύο ενδεκάδες, που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς. Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δούλεψε πάνω στην επίθεση με την ενδεκάδα που αποτελούνταν από τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Έκονγκ, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Ντούγκλας, Τάισον, Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς και Μπράντον.

Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελούνταν από τους: Ταλιχμανίδη, Tσαούση, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Γιαξή, Βρακά, Τζίμα, Κωνσταντέλια και Γκορντεζιάνι.

Όσον αφορά την επιστροφή του Στέφανου Τζίμα, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος U19 από το EURO, Μετά από το τελευταίο παιχνίδι της γαλανόλευκης ο Τζίμας δεν θα έχει άλλες υποχρεώσεις και παρότι δεν έχει παρθεί 100% απόφαση, όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα μεταβεί στην Ολλανδία για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Λίγο πριν το δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Σάστρε να τραυματίζεται στη χθεσινή (7/7) προπόνηση. Ο Ισπανός μπακ θα προφυλαχτεί λόγω του διαστρέμματος που έχει αποκομίσει, ενώ έχει και ενοχλήσει στον έσω πλάγιο και από αύριο θα υπάρχουν περισσότερα νέα. Την ίδια ώρα και ο Φελίπε Σοάρες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, καθώς έχει οίδημα στον προσαγωγό.

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου», Τροστ Έκονγκ, ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός μαζί με τον Νάσμπεργκ στην ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου. Ενώ ο Ράχμαν Μπάμπα θα φτάσει αύριο στην Ελλάδα και επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι να τον έχει στην Ολλανδία από Δευτέρα.