Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Σακελλαρίου 18:45 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 14.02.2024

Ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε τον Ντραγκόβσκι στο τέρμα. Στόπερ ο Αράο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα χαφ Πέρεθ και Τσέριν και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 19.30 για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στόχος φυσικά να πάρει τη νίκη, προκειμένου στη ρεβάνς της Λεωφόρου στις 22 του μήνα, να σφραγίσει τη συμμετοχή στον τελικό κόντρα στον Άρη ή τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Φετίχ Τερίμ προχώρησε σε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκόβσκι, ενώ δεξί μπακ θα παίξει ο Κώτσιρας αντί του Βαγιαννίδη. Αριστερά θα είναι ο Μλαντένοβιτς στη θέση του Χουάνκαρ και στόπερ θα παίξουν οι Γεντβάι, Αράο. Στις Σέρρες θυμίζουμε ότι έπαιξαν οι Ακαϊντίν και Ούγκο. 

Στα χαφ θα είναι οι Πέρεθ, Τσέριν, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και ο Μπακασέτας πίσω από τον Σπόραρ. 

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την σπουδαία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας (14/2, 19:30). Εκτός «μάχης» έμεινε ο Κωνσταντέλιας.

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» πήρε στην αποστολή 22 παίκτες και εκτός 20άδας, πλην του γκολκίπερ Ξενόπουλου έμεινε και ο Βιλένα.

Δείτε την ενδεκάδα που παρατάσσει ο Τερίμ κόντρα στον «Δικέφαλο».