Τέλος κι επίσημα ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ

Ζοσέ Μπότο

i

©intime

Τέλος κι επίσημα ο Μπότο από τον ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 11:05 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 21.07.2023

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας Ζοζέ Μπότο.

Πριν από μερικές ημέρες τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ζοσέ Μπότο αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει την τύχη του σε άλλα πρωταθλήματα και ομάδες. 

Πλέον, αυτό γίνεται και επίσημο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο. Στον Μπότο χρεώνονται μεταγραφικές αποτυχίες, όπως για παράδειγμα αυτή του Νικολάς Κουαλιάτα. Μια μεταγραφή για την οποία ο ΠΑΟΚ δαπάνησε πολλά χρήματα, αλλά όπως αποδείχθηκε τελικά ο παίκτης δεν ήταν αυτού του επιπέδου.

Γενικότερα υπήρχε μια δυσφορία προς το πρόσωπο του για χειρισμούς μεταγραφικών υποθέσεων, αλλά και για το γεγονός πως δεν κατάφερε ποτέ να βρει λύση σε υποθέσεις ποδοσφαιριστών, τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται στο ρόστερ του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του μέχρι πρότινος Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας Ζοζέ Μπότο.

Ο κ.Μπότο ανέλαβε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2022 και άφησε το επαγγελματικό του αποτύπωμα και την σημαντική του επίδραση στην στρατηγική της ομάδας στο διάστημα αυτό.Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του».