Ο Ντιμπάλα ήταν κλεισμένος σε αστυνομικό τμήμα για περισσότερο από 1,5 ώρα

Πάολο Ντιμπάλα

i

Andrea Staccioli/Getty Images

Ο Ντιμπάλα ήταν κλεισμένος σε αστυνομικό τμήμα για περισσότερο από 1,5 ώρα

Sportal newsroom 21:15 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 22.02.2023

Οι ιταλικές Αρχές ανέκριναν τον Πάολο Ντιμπάλα για περισσότερο από 1,5 ώρα για το θέμα της Γιουβέντους και των παραβιάσεων, με τον Αργεντινό να απειλείται με τιμωρία.

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τη Γιουβέντους για οικονομική παραβίαση κανονισμών και στις 27 Μαρτίου έχει οριστεί η ακρόαση των 12 βασικών κατηγορούμενων. Μεταξύ των οποίων και οι Πάβελ Νέντβεντ και Ανδρέα Ανιέλι.

Μέχρι τότε, πάντως, από το αρμόδιο τμήμα ερευνών των οικονομικών Αρχών του Τορίνου θα περάσουν πολλά στελέχη και ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στη Γιούβε. Και ένας απ' αυτούς ήταν ο Πάολο Ντιμπάλα. Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους και νυν της Ρόμα ανακρίθηκε για περισσότερο από μιάμιση ώρα σήμερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η La Repubblica.

Υπάλληλοι της Σπέτσια καταγγέλλουν ότι οι οπαδοί της Γιουβέντους τους έβρεξαν με ούρα
SERIE A

18:51 - 20.02.2023

Υπάλληλοι της Σπέτσια καταγγέλλουν ότι οι οπαδοί της Γιουβέντους τους έβρεξαν με ούρα

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Σπέτσια με την Γιουβέντους, όπου υπάλληλοι της πρώτης καταγγέλλουν, ότι οι οπαδοί της «γηραιάς κυρίας» τους έβρεξαν με ούρα.

Για τον Αργεντινό, που έπαιξε με τη φανέλα της Γιουβέντους από το 2015 έως το 2022, εξετάζεται συμμετοχή και συνέργεια σε προσπάθειες της πρώην ομάδας του να αλλοιώσει οικονομικά στοιχεία που αφορούσαν το συμβόλαιο του, κατά το διάστημα της παρουσίας του εκεί.

Αν οι κατηγορίες για τον Ντιμπάλα αποδειχτούν, ο Αργεντινός κινδυνεύει σοβαρά να αντιμετωπίσει ποινή αποκλεισμού ενός μήνα από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.