Ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα χαστούκισε τη σύντροφο του όσο κοιμόταν λόγω... VAR (vid)
i

Γκαετάνο Καστροβίλι / Matteo Ciambelli / DeFodi Images via Getty Images

Ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα χαστούκισε τη σύντροφο του όσο κοιμόταν λόγω... VAR (vid)

Sportal newsroom 21:51 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 14.02.2023

Ο Γκαετάνο Καστροβίλι είδε το γκολ του κόντρα στη Γιουβέντους να ακυρώνεται μέσω VAR και το σκηνικό αυτό φαίνεται να τον ακολούθησε μέχρι και στον... ύπνο του.

Την περασμένη Κυριακή οι οπαδοί της Γιουβέντους πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα, με τον Ραμπιό να αποτελεί τον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης. Το σκηνικό θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν το γκολ του Καστροβίλι δεν είχε ακυρωθεί μέσω VAR για οφσάιντ.

Ο ποδοσφαιριστής των «βιόλι» δεν φαίνεται να το «χώνεψε» εύκολα αυτό το περιστατικό, αφού το τέρμα που δεν μέτρησε τον ακολούθησε μέχρι και στα... όνειρα του. Πιο αναλυτικά, ο 25χρονος μέσος είδε ένα όνειρο στο οποίο απέναντι του βρισκόταν ο ρέφερι που ακύρωσε το γκολ του και έτσι αποφάσισε να του επιτεθεί.

Το πρόβλημα είναι πως επειδή ακριβώς αυτό ήταν ένα όνειρο - ή μάλλον εφιάλτης - τα χαστούκια είχαν στόχο τη σύζυγο του, η οποία κοιμόταν δίπλα του εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, η ίδια ήταν και αυτή που γνωστοποίησε την είδηση μέσω ανάρτησης που ανέφερε: «Χθες το βράδυ ο Καστροβίλι ονειρευόταν το VAR και το ακυρωθέν γκολ και μου έδωσε δύο χαστούκια στον ύπνο του, νόμιζε πως ήμουν ο διαιτητής. Έμεινα άφωνη».

© Google