Ρομάνο: «Ολοκληρώνεται η συμφωνία Μπέτις - Παπασταθόπουλου»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

©Intime

Ρομάνο: «Ολοκληρώνεται η συμφωνία Μπέτις - Παπασταθόπουλου»

Κώστας Τόπας 13:28 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 25.10.2023

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Μπέτις ξεκίνησε ξανά συζητήσεις με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τονίζοντας πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ και ειδικό στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρόεδρος της Μπέτις, Άνχελ Χάρο, επιβεβαίωσε το σχέδιο για την απόκτηση νέου σέντερ μπακ το συντομότερο δυνατό. Οπως τονίζει μάλιστα οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, λέγοντας πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και πριν από μερικούς μήνες είχε απορρίψει την προοπτική να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπέτις. Παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις είχαν προχωρήσει αρκετά με την ισπανική πλευρά, το «deal» τότε δεν είχε προχωρήσει.

Αυτή τη φορά όμως, όπως επιβεβαιώνουν και οι Ισπανοί, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν ξανά. Στα δημοσιεύματα τονίζεται ότι η ομάδα της Σεβίλλης του έχει προτείνει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και σήμερα αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή της για το θέμα. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο πάντως τονίζει ότι οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν τις επόμενες ώρες και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε ο «Sokratis» θα ενταχθεί στην Μπέτις. 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με την οποία έπαιξε περισσότερο (198 αγώνες). Ακόμη έχει παίξει στην Άρσεναλ, τη Βέρντερ Βρέμης, τη Τζένοα και τη Μίλαν, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στη Νίκη Βόλου, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Γερμανίας, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας, ένα FA Cup, δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.

Στον Ολυμπιακό, κατέγραψε 94 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Με την φανέλα της Εθνικής ομάδας επίσης κατέγραψε 90 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία τέρματα. Τις περισσότερες συμμετοχές στην πολυετή καριέρα του, κατέγραψε στη Γερμανία και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού αγωνίστηκε 198 φορές με την φανέλα της, έχοντας 10 γκολ και δύο ασίστ συνολικά.