Παράκρουση στη Νάπολι: Ιερέας φώναζε σύνθημα την ώρα της λειτουργίας (vid)
i

© Sportal (SS Twitter)

Παράκρουση στη Νάπολι: Ιερέας φώναζε σύνθημα την ώρα της λειτουργίας (vid)

Κώστας Τσιακλής 17:57 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 05.05.2023

«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στη Νάπολι». Ένας ιερέας τραγούδησε συνθήματα της ομάδας μέσα στην εκκλησία και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Η Νάπολι κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια και οι φίλοι των «παρτενοπέι» έχουν στήσει ένα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο. Ένας ιερέας δεν δίστασε να τραγουδήσει συνθήματα στην εκκλησία εν ώρα λειτουργίας, με τους παρευρισκόμενους να ξεσηκώνονται και αυτοί με τη σειρά τους και να τον ακολουθούν.

Η στιγμή που περίμεναν οι φίλοι της Νάπολι έφτασε. Οι «παρτενοπέι» εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 εκτός έδρας με την Ουντινέζε και πανηγύρισε και μαθηματικά την κατάκτηση της Serie A για πρώτη φορά μετά το 1990 και την εποχή του αείμνηστου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ντε Λαουρέντις: «Υποχρέωση μας να πάρουμε το Champions League, αν μας το επιτρέψουν διαιτητές και UEFA»
SERIE A

17:20 - 05.05.2023

Ντε Λαουρέντις: «Υποχρέωση μας να πάρουμε το Champions League, αν μας το επιτρέψουν διαιτητές και UEFA»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έθεσε ως νέο στόχο την κατάκτηση του Champions League ωστόσο πέταξε τα καρφιά του σε διαιτητές και UEFA και τους κατηγόρησε για τον φετινό αποκλεισμό από τη Μίλαν.

Οι φίλοι της Νάπολι είναι πιθανόν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι πάνω στη γη αυτή τη στιγμή και έχουν στήσει ένα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους της πόλης και όχι μόνο. Νωρίτερα σήμερα (05/05) διάφορα βίντεο έχουν γίνει viral με εκατοντάδες πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται στον ουρανό ενώ διάφοροι οπαδοί της ομάδας που παρευρέθηκαν στο «Stadio Friuli» έβγαζαν κομμάτια από το γήπεδο και τα τοποθετούσαν σε σακούλες προκειμένου να τα πάρουν μαζί τους.

Η τρέλα όμως δεν σταματάει εκεί αφού ένας ιερέας τραγούδησε συνθήματα της ομάδας εν ώρα λειτουργίας στην εκκλησία. Οι παρευρισκόμενοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά ξεκίνησαν να τραγουδούν και αυτοί μαζί του.

Συγκεκριμένα το γεγονός αυτό πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό Σαν Βιτάλε στην περιοχή Φουοριγκρότα, η οποία βρίσκεται αρκετά κοντά στο «Στάδιο Ντιέγκο Μαραντόνα». Το σύνθημα που τραγούδησε ο ιερέας δεν ήταν άλλο από το «Sarò con te» (Θα είμαι μαζί σου).

Δείτε το σχετικό βίντεο: