Παραμένει στη Θεσσαλονίκη ο Πάρντιου
i

Πάρντιου/©Manchester United Hellenic Supporters Club

Παραμένει στη Θεσσαλονίκη ο Πάρντιου

Αλέξης Σαββόπουλος 16:47 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 08.02.2023

Ο Άγγλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη για την λύση του συμβολαίου του, βραβεύτηκε από το club της Γιουνάιτεντ, αλλά αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή αναφορά για τον Άρη.

Ο Τόλης Τερζής έχει αναλάβει απο την περασμένη Δευτέρα την τεχνική ηγεσία του Άρη και η πρόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν, όμως παράλληλα παράλληλα παραμένει και η εκκρεμότητα με την λύση συμβολαίου του Άλαν Πάρντιου. Ο Αγγλος τεχνικός παραμένει στη Θεσσαλονίκη και τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Άρη έχει αναλάβει ο δικηγόρος του. Ο Πάρντιου που παύθηκε απο τη θέση του, λίγη ώρα μετά την ήττα απο τον Ιωνικό στη Νεάπολη με απόφαση του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, έχει όρο στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει να λάβει αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης και αυτό είναι το... αγκάθι που προσώρας δεν επιτρέπει την λύσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο 61χρονος τεχνικός όσο και ο άμεσος συνεργάτης του Άλεξ Ντάιερ βρίσκονται ακόμη στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα χθες αμφότεροι παραβρέθηκαν στη λέσχη των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Θεσσαλονίκη, από την οποία ο πρώην προπονητής του Άρη, τιμήθηκε για την προσφορά του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Παρά τις επίμονες προσπάθειες πάντως τόσο των δημοσιογράφων όσο και των παρευρισκόμενων, ο Πάρντιου αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή αναφορά στο τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη.