Οι ενδεκάδες στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα

Οι ενδεκάδες στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 20:56 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 10.04.2024

Δείτε τις επιλογές των Λουίς Ενρίκε και Τσάβι Ερνάντεθ όσον αφορά τις ενδεκάδες των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα για το μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Παρκ Ντε Πρενς» την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League (10/04, 22:00), σε μία αναμέτρηση που έχουμε δει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και καμία από αυτές δεν μείναμε απογοητευμένοι από το θέαμα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος, έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ κατάφερε να περάσει από τον δύσκολο όμιλο του Champions League με Ντόρτμουντ, Μίλαν και Νιούκαστλ, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Σοσιεδάδ στα προημιτελικά.

Οι οπαδοί της Παρί ξύπνησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

12:56 - 10.04.2024

Οι οπαδοί της Παρί ξύπνησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο (vid)

Οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/04) μετά τα πυροτεχνήματα που έριξαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει κατακλύσει η αποστολή των «μπλαουγκράνα» στο Παρίσι.

Από την άλλη πλευρά, οι «μπλαουγκράνα» έχουν χάσει όλους τους στόχους πέρα από το Champions League, αντιμετωπίζουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα και γνωρίζουν πως έρχονται, καθώς ο Τσάβι έχει ανακοινώσει πως θα πρόκειται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές των Λουίς Ενρίκε και Τσάβι Ερνάντεθ όσον αφορά τις ενδεκάδες των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Η ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Νούνο Μέντες, Μαρκίνιος, Ερνάντες, Μπεράλντο, Βιτίνια, Ασένσιο, Φαμπιάν, Λι, Ντεμπελέ, Εμπαπέ.

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουμπαρσί, Κουντέ, Αραούχο, Κανσέλο, Ντε Γιόνγκ, Γκιντογκάν, Ρομπέρτο, Γιαμάλ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι.