Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε η Παρί κόντρα στη Ναντ - Έγραψε ιστορία ο Εμπαπέ

Λιονέλ Μέσι & Κιλιάν Εμπαπέ

i

Λιονέλ Μέσι & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Xavier Laine/Getty Images

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε η Παρί κόντρα στη Ναντ - Έγραψε ιστορία ο Εμπαπέ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:54 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:28 - 05.03.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τα εύκολα... δύσκολα, όμως επικράτησε 4-2 της μαχητικής Ναντ στο «Παρκ ντε Πρενς». Έγραψε ιστορία ο Κιλιάν Εμπαπέ με το γκολ που πέτυχε στο τέλος.

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου από την Παρί, έγραψε ιστορία ο Εμπαπέ! Οι Παριζιάνοι πανηγύρισαν τη νίκη με 4-2 επί της Ναντ σε ένα παιχνίδι όπου ο Γάλλος σούπερ σταρ βρήκε δίχτυα και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μαρσέιγ στους 11 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ νωρίς νωρίς (12') για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Χατζάμ έστειλε, άθελα του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Εκείνοι όμως έριξαν τελείως ταχύτητα και το πλήρωσαν, με τον Μπλας να μειώνει στο 31' και τον Γκαναγκό να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 38'.

Ωστόσο, η Παρί σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60' ο Ντανίλο Περέιρα έκανε το 3-2 μετά από ασίστ του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ ο δημιουργός έγινε σκόρερ στο 90+1' και διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 201 γκολ.