(Χ)αμένη στο Stand Bollaert η Λιλ

Λανς - Λιλ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images

(Χ)αμένη στο Stand Bollaert η Λιλ

Δημήτρης Χούπης 20:08 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 04.03.2023

Λανς και Λιλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Stand Bollaert με τη δεύτερη να χάνει την ευκαιρία να μπει στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Λανς και Λιλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Stand Bollaert για την 26η αγωνιστική της Ligue 1 με τους Λιλουά να χάνουν την ευκαιρία να μπουν στις «ευρωπαϊκές» θέσεις.

Η Λανς άνοιξε το σκορ στο 41' χάρις το αυτογκόλ του αμυντικού της Λιλ, Φοντέ. Στο 69' όμως ο Τζόναθαν Ντέιβιντ έκανε το 1-1, σκορ που ήταν και το τελικό. Αμφότερες οι ομάδες είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, αλλά καμία από τις δύο δεν το κατάφερε. 

Η Λανς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει κάνει μόλις μία νίκη και συγκεκριμένα δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η μοναδική νίκη ήταν απέναντι στη Ναντ, την οποία είχε κερδίσει 3-1. Με τον έναν βαθμό που πήρε από τον σημερινό (4/3) αγώνα η Λανς βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς. 

Από την άλλη η Λιλ συνεχίζει να είναι ασταθής στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα οι Λιλουά μετά από τη νίκη επί της Μπρεστ την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1, δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα δύο αγώνες πριν είχε φτάσει «μια ανάσα» από το να φύγει με βαθμό από το Παρίσι, αλλά το γκολ του Μέσι στη τελευταία φάση του αγώνα έκανε το 4-3 για την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι η Λιλ βρίσκεται στην έκτη θέση με 45 βαθμούς έναν κάτω από τις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του Conference League.