Ένας Εμπαπέ δεν ήταν αρκετός για την Παρί Σεν Ζερμέν, 2-3 η Νις

Ένας Εμπαπέ δεν ήταν αρκετός για την Παρί Σεν Ζερμέν, 2-3 η Νις

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:55 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 15.09.2023

Η επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων δεν ήταν και η καλύτερη για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ηττήθηκε με 2-3 από τη Νις, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1.

H Παρί Σεν Ζερμέν δεν επέστρεψε με τον ιδανικότερο τρόπο από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, αφού είδε τη Νις να της «κλέβει» το τρίποντο στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1, επικρατώντας με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μόφι, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και πρόσφερε μία ασίστ. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο και αυτό αποτυπώθηκε και στα γκολ, αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. Την αρχή έκανε ο Μόφι, ο οποίος στο 21' επιχείρησε ένα σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Εμπαπέ απάντησε στον αντίπαλο του και με μία ωραία προσπάθεια ισοφάρισε για την ομάδα του.

Όμως η Νις δεν είχε σκοπό να φύγει με άδεια χέρια από το «Παρκ ντε Πρενς» και στο 51' ο σκόρερ του πρώτου τέρματος τροφοδότησε τον Λαμπόρντ, ο οποίος έκανε το 1-2. Τη χαριστική βολή έδωσε ο Μόφι στο 69ο λεπτό, σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Το μόνο που κατόρθωσε η γηπεδούχος ήταν να μειώσει με τον Εμπαπέ, ο οποίος με εξαιρετικό γυριστό έκανε το 2-3. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς η Νις προσπέρασε την Παρί στη βαθμολογία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. 

Ο Εμπαπέ, ο Μόντριτς και ο Τιάγκο: Τα 5+1 διαμάντια που θα κυκλοφορούν ελεύθερα το επόμενο καλοκαίρι
LIGUE 1

09:23 - 12.09.2023

Ο Εμπαπέ, ο Μόντριτς και ο Τιάγκο: Τα 5+1 διαμάντια που θα κυκλοφορούν ελεύθερα το επόμενο καλοκαίρι

Μιας και η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έφτασε στο τέλος της, υπάρχουν αρκετοί αστέρες του ποδοσφαίρου που στο τέλος της φετινής σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως πριν τη διακοπή οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν πετύχει δύο τεράστιες νίκες, επικρατώντας με 3-1 της Λανς και 4-1 της Λυών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: