Οι ενδεκάδες στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ

Οι ενδεκάδες στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ

Sportal newsroom 20:52 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 19.05.2024

Δείτε τις επιλογές των Λουίς Ενρίκε και Έντιν Τέρζιτς όσον αφορά τις ενδεκάδες των Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ για τη μεταξύ τους «μάχη» στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ το βράδυ της Τρίτης (7/5, 22:00) διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Παρκ Ντε Πρενς», για τη μεταξύ τους ρεβάνς, με φόντο τα ημιτελικά του Champions League.

Στο πρώτο μας οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 1-0 και στο Παρίσι θέλουν να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την άλλη, στη Γερμανία η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έπιασε την απόδοση που θα μπορούσε, ωστόσο ακόμα και έτσι έδειξε πως έχει την ποιότητα και τον τρόπο να πληγώσει την Ντόρτμουντ.

Λίγο πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές των Λουίς Ενρίκε και Έντιν Τέρζιτς όσον αφορά τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Η ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Μέντες, Φαμπιάν, Εμερί, Βιτίνια, Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Ράμος.

Η ενδεκάδα της Ντόρτμουντ: Κομπέλ, Μάατσεν, Σλότερμπεκ, Χούμελς, Ρίερσον, Τσαν, Σάμπιτσερ, Μπραντ, Σάντσο, Αντεγιέμι, Φίλκρουγκ.