Στην πόρτα της εξόδου ο Γκαλτιέ - Ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του η Παρί!

Μέσι - Γκαλτιέ

i

Κριστόφ Γκαλτιέ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Στην πόρτα της εξόδου ο Γκαλτιέ - Ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του η Παρί!

Sportal newsroom 20:02 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 04.04.2023

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάρει την απόφαση να διώξει τον Κρίστοφ Γκαλτιέ και μάλιστα βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Δημοσίευμα «βόμβα» από τη Γαλλία! Σύμφωνα με το «RMC», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει το... ψαχτήρι για τον νέο της προπονητή, ο οποίος δεν είναι καθόλου απίθανο να καθίσει στον πάγκο της κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, με την απομάκρυνση του Κριστόφ Γκαλτιέ να θεωρείται δεδομένη.

Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)
LIGUE 1

15:14 - 03.04.2023

Η «αδιαφορία» του Μέσι την ώρα που τον αποδοκίμαζαν οι οπαδοί της Παρί (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να γνώρισε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν στην ήττα της ομάδας του από τη Λυών (0-1), όμως σύμφωνα με την αντίδρασή του δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Ο έγκριτος Γάλλος δημοσιογράφος, Φαμπρίς Οκίν, αναφέρει μάλιστα ότι οι Παριζιάνοι είχαν ξεκινήσει επαφές με τον Τόμας Τούχελ πριν αναλάβει την Μπάγερν, όμως έφαγαν άκυρο. Από 'κει και πέρα στη λίστα τους έχουν τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον οποίο «φλερτάρει» και η Τσέλσι.

Επιπλέον, στα υπόψιν φαίνεται ότι είναι και οι περιπτώσεις των Αντόνιο Κόντε και Ζοσέ Μουρίνιο, δίχως όμως να υπάρχει κάποια κίνηση ακόμα από την πλευρά της γαλλικής ομάδας.