Άνετη επικράτηση της Παρί κόντρα στο Στρασβούργο και επιστροφή στην κορυφή

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Άνετη επικράτηση της Παρί κόντρα στο Στρασβούργο και επιστροφή στην κορυφή

Ιάσονας Τσίλης 19:55 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 21.10.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και επικράτησε με 3-0 του Στρασβούργου, καθαρίζοντας από νωρίς το παιχνίδι.

Η Παρί μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κέρδισε πέναλτι στο 8', το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κιλιάν Εμπαπέ με άψογη εκτέλεση.

Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μοτίμπα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο της φάσης στο VAR, διότι υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Οι Παριζιάνοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 31', με τον Κάρλος Σολέρ, έπειτα από ασίστ του Κιλιάν Εμπαπέ. Η φάση ελέγχθηκε απ' το VAR για πιθανή περίπτωση οφσάιντ, ωστόσο δεν υπήρχε παράβαση και μέτρησε κανονικά.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας, ήλεγξαν απόλυτο το ρυθμό του παιχνιδιού μετά το 2-0 και δεν απειλήθηκαν καθόλου απ' το Στρασβούργο.

Έφτασαν μάλιστα και σε τρίτο γκολ στο 77', έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και εκτέλεσε άψογα, διαμορφώνοντας το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ντε Λαουρέντις για Λουίς Ενρίκε: «Ευτυχώς πήγε στην Παρί, δείτε τα αποτελέσματά του»
SERIE A

17:34 - 10.10.2023

Ντε Λαουρέντις για Λουίς Ενρίκε: «Ευτυχώς πήγε στην Παρί, δείτε τα αποτελέσματά του»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχε με τον Λουίς Ενρίκε όμως ταυτόχρονα δήλωσε ανακουφισμένος που ο Ισπανός πήγε τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν με αυτή τη νίκη, έφτασε τους 18 βαθμούς, προσπέρασε Μονακό και Νις και ανέβηκε, έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση με τη Μίλαν στο «Παρκ ντε Πρενς» την ερχόμενη Τετάρτη (25/10) για το Champions League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ