Μπράτσος: «Θα ενισχυθεί ο Βόλος τον Γενάρη»

Μπράτσος: «Θα ενισχυθεί ο Βόλος τον Γενάρη»

Sportal newsroom 20:30 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 05.11.2023

Ο τεχνικός του Βόλου Κώστας Μπράτσος δήλωσε εν μέρει ικανοποιημένος για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βόλος αν κι έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας Κώστας Μπράτσος τόνισε ότι η ισοπαλία του αφήνει γλυκόπικρη γεύση και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί τον Γενάρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράτσος:

«Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία δείξαμε ότι ήρθαμε να παίξουμε αντίπαλοι με μία καλή ομάδα. Παίξαμε με τον δικό μας τρόπο, είχαμε την υπεροχή, αλλά μας αφήνει πικρία το ματς, γιατί δεχτήκαμε το γκολ χωρίς να προμηνύεται από τον ρυθμό του αγώνα.

Θα μείνω στα ψυχικά αποθέματα των παιδιών. Σε εκτός έδρας παιχνίδι πάλι μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφαρίσαμε και διεκδικήσαμε κάτι ως το τέλος, όπως και ο αντίπαλος. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα».

Για το αν φοβήθηκε περισσότερο το ματς απ’ ό,τι έπρεπε: «Δεν ξέρω πως το βγάλατε το συμπέρασμα. Ποια ομάδα είχε κατοχή στο α’ ημίχρονο; Εγώ είδα μία ομάδα να έχει κατοχή, φτάναμε εύκολα στο αντίπαλο τρίτο, ενώ ο ΠΑΣ μόνο με αντεπιθέσεις από δικές μας απώλειες κατοχής και με βαθιές μπαλιές.

Το να πιέσεις περισσότερο είναι σχετικό. Γιατί γινόταν η μεγάλη μπάλα από τον Παντελάκη και τον Εραμούσπε προς Κόντε, Παμλίδη κι έπρεπε να προσέχουμε. Εμείς ήρθαμε να νικήσουμε».

Για τη μάχη της παραμονής: «Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Γίνεται καλό πρωτάθλημα, έχουν δυσκολέψει οι πόντοι που μπορούμε να πάρουμε από το Big-4 και από εκεί και κάτω γίνονται μεγάλες μάχες».

Αν θα ενισχυθεί ο Βόλος τον Ιανουάριο: «Σίγουρα. Υπάρχει άνθρωπος εκτός Ελλάδας που κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση».

Για το ότι δεν κερδίζουν εύκολα οι ομάδες από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω: «Η ποιότητα του πρωταθλήματος είναι καλή και σας κάνω και μία πρόβλεψη ότι θα είναι καλύτερο φέτος. Γίνονται αμφίρροπα ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ 

 Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!