Με τρεις απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο

Με τρεις απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:21 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 15.03.2024

Με τρεις σημαντικές απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 1η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (16/3, 19:30) στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, για την 1η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες και ο προπονητής του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τους τραυματίες Πέδρο Κόντε και Γκέργκελι Νάγκι. Ο πρώτος υπέστη θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο δεύτερος έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού του στη προπόνηση της Πέμπτης (14/3). Επίσης ο Κάρλες Σόρια δεν θα είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου λόγω τιμωρίας.

Εκτός της αποστολής έμειναν οι Μπεγκάλα, Γκάρο για αγωνιστικούς λόγους, ο Ναούμης που έχει διάστρεμμα και οι νεαροί Κύρκος και Μίνα.

Αναλυτικά οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή της ομάδας τα εξής:

«Με μια τελευταία προπόνηση στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νάγκι και Κόντε, καθώς και του τιμωρημένου Σόρια.

Μετά το τέλος της προπόνηση ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροσάλες, Σομποτσίνσκι, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας, Τούτου, Βρακάς».