Ζημιά στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κύρκο – Θα λείψει 2-3 μήνες
i

©intime

Ζημιά στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κύρκο – Θα λείψει 2-3 μήνες

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ιάσωνα Κύρκου σε μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου.

Δύο σημαντικά προβλήματα προέκυψαν στον ΠΑΣ Γιάννινα από τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ο Γιώργος Παμλίδης και ο Ιάσων Κύρκος έγιναν αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού στη διάρκεια του ματς.

Το πιο άσχημο νέο για τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάση Στάικο αφορά τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ο 20χρονος Κύρκος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα 5ου μεταταρσίου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει 2-3 μήνες εκτός αγωνστικής δράσης! Ο Κύρκος έφυγε υποβασταζόμενος από τα αποδυτήρια χθες, κάτι που μαρτυρούσε ότι έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Αντιθέτως για τον Παμλίδη δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, αφού έγινε αμέσως αλλαγή και περισσότερο προληπτικά δεν συμμετείχε στην προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί. Αν χρειαστεί θα απουσιάσει και στη δευτεριάτικη προπόνηση της Δευτέρας, ώστε να επιστρέψει απολύτως έτοιμος την Τετάρτη μετά το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, σήμερα έγινε κανονικά προπόνηση. Όσοι ξεκίνησαν στο φιλικό με τον Παναιτωλικό έκαναν αποφόρτιση, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε αγωνιστικά παιχνίδια υψηλής έντασης.

Το παρών, έπειτα από έναν μήνα περίπου, έδωσε ο Μίνα, ο οποίος μπήκε σε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ οι Λεό και Ροσέρο έμειναν στο γυμναστήριο.